28.10.2019.

Kvaliteta i dizajn za vrhunsko grijanje

Niske temperature su nam pred vratima, jeste li počeli misliti na grijanje?

Ovoga ljeta su mnogi od nas hladeći svoje domove i poslovne prostore klima uređajima izdržali paklene vrućine, a u prostoru ugodne temperature možete provesti i ovu zimu i to grijanjem istog dobrim klima uređajem  uz vrlo nisku potrošnju električne energije.

 

 

Jeste li znali da je upravo klima uređaj najekonomičniji način grijanja prostora u kojem boravite?

Mnogi smatraju kako je električna energija najskuplja za grijanje, no otkrit ćemo Vam kako to ipak nije istina. Naime, s novim klima uređajima za samo 4,4 kune dnevno možete grijati svoje stambene ili poslovne prostore, a navedeni je iznos i više nego prihvatljiva cijena.

Klima uređaji iz naše široke ponude imaju nisku potrošnju električne energije, povećan protok zraka,  nisu bučni te pročišćuju zrak.  Prednost korištenja klime je što s jednim uređajem postižete mogućnost hlađenja i najjeftinijeg grijanja s obzirom na to da je klima uređaj dizalica topline zrak-zrak.

Osim najekonomičnijeg, klima uređaji ujedno nude najjednostavniji i najčišći način grijanja!

Za postizanje ugodnih temperatura ne treba vam prostor za skladištenje energenata, a filtere je više nego jednostavno očistiti. Poznato vam je da potrošnja, kao i u slučaju bilo kojeg drugog načina grijanja, ovisi i o toplinskoj izolaciji grijanog prostora te korisnikovim načinom  potrošnje. Timer i wi-fi upravljanje kao dodatne opcije klima uređaja ostvarit će Vam dodatne uštede, a za ekonični rad pobrinut će se i inverterski kompresori.

Inverteri rade tako da Vaš uređaj radi maksimalnom snagom do postizanja željene temperature, a nakon što postigne istu smanjuje se rad uređaja te time i potrošnja električne energije.

Mnogi klima uređaji koje nudimo mogu raditi i na temperaturi ispod -20 Celzijevih stupnjeva. Iako će isti uspješno odraditi cijelu sezonu grijanja na čitavom hrvatskom prostoru, ipak je grijanje istima najpogodnije u prostorima umjerenih zima kao što je prostor Dalmacije.  Pojedini uređaji iz naše ponude koriste se za grijanje čak i u zemljama Skandinavije, a svi znamo kakve su tamo zimske temperature.

Neponovljiva ponuda

Svi klima uređaji iz naše ponude su inverterski i njihova najmanja energetska klasa je A+. Osim toga zadovoljavaju stroge ErP LOT 10 norme te imaju iskazanu potrošnju električne energije za 1400 sati rada u režimu grijanja i 350 sati hlađenja.

Prilikom kupnje klima uređaja dajemo vam 20% popusta na gotovinsko plaćanje i najduže jamstvo. Naime, na uređaj kupljen kod nas možete dobiti i pet (5) godina garancije. Za sve što vas zanima o klima uređajima kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 30, a više informacija možete dobiti i putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.

Mi smo drugačiji od drugih!