22.09.2017.

Najjeftinije je grijanje s klimom - već od 4,40 kuna dnevno!

 

Hladnoće su već počele i vrijeme je da počnete misliti na grijanje.

Klima uređaji ovoga ljeta mnogima od nas pomogli su hladeći prostorije u kojima boravimo, a uz dobar klima uređaj i ovu zimu možete provesti u prostoru ugodne temperature uz vrlo nisku potrošnju.

 
arijanova, grijanje, klima, klima uređaji, klima uredjaj,
 

Znate li da je klima uređaj najpametniji način grijanja vašeg doma?

Vjerojatno ste čuli da je električna energija najskuplja za grijanje! Ipak to nije sasvim točna tvrdnja. S novim klima uređajem možete se grijati cijeli dan za 4,40 kuna, što je i više nego razumna cijena.

Klima uređaji iz naše ponude imaju nisku potrošnju struje, povećan protok zraka, nisu bučni te uklanjaju neugodne mirise i pročišćuju zrak.  Prednost klime je što s jednim uređajem postižete mogućnost hlađenja i najjeftinijeg grijanja jer je klima uređaj dizalica topline zrak – zrak.

Troškovi grijanja pri korištenju različitih energenata

 

* Potrošnja klima uređaja izračunata je za uređaje Gree U-Crown snage grijanja 3,6 kW i Mitsubishi MUZ-SF sa snagom grijanja 4,00 kW uz 10 sati dnevnog rada s maksimalnom snagom.
- Instalacija je napravljena u skladu sa propisima
- Vrijeme zagrijavanja je uključeno
 

KOMFOR: Upali klimu i opusti se!

Klima uređaji nude najkomforniji,najjednostavniji i najčišći način grijanja!

Ne treba vam prostor za skladištenje energenta, kao za drva, lož ulje ili plin, a filtere je vrlo lako očistiti. Znate da, kao i s bilo kojom drugom vrstom grijanja, potrošnja ovisi i o postojećoj toplinskoj izolaciji kuće i korisnikovim načinom potrošnje. Uz pomoć dodatnih opcija klima uređaja kao što su timer i wi-fi upravljanje možete ostvariti i dodatne uštede, a za ekonomični rad će se pobrinuti i inverterski kompresori.

Inverteri rade tako da vaš uređaj radi maksimalnom snagom dok ne dosegne željenu temperaturu, a kada do nje dođe smanjuje se rad uređaja te tako i potrošnja električne energije. Sve što vam je potrebno da bi se grijali na klima uređaj je električna energija. Struja je najdostupniji, najednostavniji i najčišći energent. Za druge načine grijanja trebate koristiti različite energente koji će vam uz novac, oduzimati i vrijeme potrebno za pripremu, paljenje i čišćenje prostora.

Mnogi od klima uređaja koje imamo u našoj ponudi mogu raditi i na temperaturama ispod  –30 stupnjeva Celzijevih i uspješno odraditi cijelu sezonu grijanja na prostoru cijele Hrvatske. Grijanje pomoću klima uređaja najpogodnije je u podnebljima u kojima su zime umjerene, a podneblje Dalmacije, pogotovo priobalni pojas idealan je za cjelosezonsku upotrebu takvih uređaja. Uz minimalnu potrošnju električne energije, čak i u najhladnijim danima, klima na režimu grijanja vam neće predstavljati problem. Neki od uređaja iz naše ponude koriste se za grijanje čak i u skandinavskim državama, a sigurno znate kakve su tamo zime.

Putem ovog linka vrlo lako možete izračunati kolika je potrošnja vašeg klima uređaja.

Neponovljiva ponuda

Svi klima uređaji iz naše ponude su inverterski i njihova najmanja energetska klasa je A+. Osim toga zadovoljavaju stroge ErP LOT 10 norme te imaju iskazanu potrošnju električne energije za 1400 sati rada u režimu grijanja i 350 sati hlađenja.

Prilikom kupnje klima uređaja dajemo vam 10% popusta na gotovinsko plaćanje i najduže jamstvo. Naime, na uređaj kupljen kod nas možete dobiti i 5 godina garancije.

Za sve što vas zanima o klima uređajima kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.