22.10.2018.

Nudimo najbolja rješenja za predstojeću sezonu grijanja!

Ljeto je završilo, dani su sve kraći i hladniji te je krajnji čas da odlučite o načinu na koji ćete se grijati ovu sezonu. Želite pouzdan i čist način za zagrijati vaš dom, a uz to i garantirano nisku potrošnju energije – odlučite se za klima uređaje nove generacije!

Uz dobro odabran klima uređaj vaš će dom imati toplinu kad god to želite, kroz jako kratko vrijeme i uz izrazito nisku potrošnju koja se kreće tek od nekoliko kuna dnevno.

Drva za ogrjev nedostaje na zadarskom području i po svoj prilici oni koji ih još nisu nabavili u kasnijem razdoblju će im biti još teže. Uz to su i cijene metra drva puno veće, tako da će grijanje tim energentom biti izrazito skupo. Iako je plin kao energent postao dostupan diljem Dalmacije, visoke cijene ugradnje i svega što je potrebno dovele su do toga da se vrlo malo domaćinstava odlučilo za njega.

Grijanje na struju, za razliku od drveta, ne iziskuje vašu energiju za pripremanje i skladištenje energenta ili svakodnevno loženje i održavanje vatre. Za razliku od drugih načina grijanja na struju poput grijalica, kalorifera, pa čak i infracrvenih grijalica koji često mogu biti jako skupi, svi naši klima uređaji su inverterski, tako da nema nepotrebnog trošenja energije. Uz to s klima uređajem možete konstantno održavati željenu temperaturu.

U našoj ponudi imamo sve vrste kvalitetnih uređaja, a osim toga naše osoblje će vam pomoći odabrati najefikasniji uređaj za grijanje vašeg doma te ćemo pronaći idealno mjesto na koje ćemo ga postaviti za najbolju iskoristivost, posebno pazeći na estetiku.

Nudimo vam idealan omjer uloženog i dobivenog - savršenu temperaturu u svim sezonama uz minimalnu potrošnju energije. Kupnjom klima uređaja dobivate najbolje za sebe i svoju obitelj.

Sve o potrošnji klima uređaja i kako je izračunati, pronađi na ovom linku.

Zbog čega je baš klima uređaj po potrošnji najbolja opcija za grijanje saznajte ovdje.

Za sve što bi vas moglo zanimati o ugradnji, odabiru najboljeg modela za vaš dom ili mogućnostima i načinima plaćanja klima uređaja kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.