Mitsubishi Electric AY serija

Ako tražite izvrstan model u best buy kategoriji vrhunskih klima uređaja, razveselit će vas vijest da je Mitsubishi Electric lansirao novu AY seriju uređaja koja ide u korak sa prethodnom generacijom serije AP, uz poboljšanja u učinkovitosti, dizajnu i razini buke. Pogledajte koje prednosti donosi!

 

 

S ovom novom serijom, moderno rješenje klimatizacije s naprednim značajkama zadovoljava sve korisnikove potrebe. Novi mat dizajn diže estetsku ljestvicu, a razne mogućnosti napredne tehnologije stavljaju točku na “i” pravom stručnjaku za stvaranje idealnih uvjeta doma.

 

Za razliku od prethodne bliske serije AP, nova AY serija: 
* ima veći SEER koeficijent učinkovitosti, 
* u režimu grijanja ide do -20°C za razliku od  MSZ-AP koji je išao do -15°C
* ima Dual-Barrier premaz
* filter Plasma Quad Plus
* Self Clean način rada

 

 

Novi dizajn s mat bijelom završnom obradom

 

Novi uređaji serije AY imaju elegantan dizajn s mat bijelom završnom obradom koji se uklapaju u najnovije trendove dizajna. Ovaj novi dizajn - lakše je čistiti, a teže ga je prljati i grebati.

 

Ugrađeni Wi-Fi

 

Sve jedinice serije AY imaju ugrađeni Wi-Fi. To korisnicima omogućuje upravljanje klima uređajem van doma putem aplikacije MELCloud, koja je kompatibilna s pametnim telefonima, tabletima i računalima.

 

Poboljšana razina buke


AY serija dizajnirana je s inovativnom tehnologijom smanjenja buke unutarnje jedinice. U normalnim radnim uvjetima, može raditi na razini od čak 18 decibela, što znači nižu razinu buke u usporedbi s prethodnom serijom AP.

 

 

Veća energetska učinkovitost


AY serija također predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na prethodnu seriju u smislu energetske učinkovitosti. SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) je indeks koji mjeri učinkovitost sustava klimatizacije tijekom cijelog razdoblja hlađenja u sezoni.

 

U usporedbi sa serijom AP, nova serija AY poboljšava SEER-a za 0,1 za sve modele. To znači da novi modeli serije AY troše manje energije za hlađenje iste količine zraka u usporedbi s prethodnim modelima serije AP.

 

Veći raspon radne temperature vanjske jedinice


Serija AY uz poboljšanu tehnologiju sada ima vanjsku jedinicu koja može raditi na vrlo niskim temperaturama do -20°C, što je značajan napredak u usporedbi s prethodnom serijom AP, koja je mogla raditi samo na -15°C.

 

Premaz s dvostrukom zaštitom


Mnogo je čimbenika iz okoliša koji mogu utjecati na pravilan rad uređaja, a jedan od njih su čestice prašine. Nečistoća može dovesti do problema i skratiti životni vijek uređaja.

Dual Barrier tvrtke Mitsubishi Electric poseban je premaz koji se nanosi na unutarnju jedinicu kako bi se spriječilo nakupljanje prašine i prljavštine. Ovaj premaz nanosi se na izmjenjivač topline i lopatice, čime se sprečava prianjanje do 90% štetnih čestica poput peludi te sprečava razvoj plijesni. Na taj način možete održavati čišći i zdraviji prostor svog doma. Ovo može biti posebno korisno ako patite od alergija ili respiratornih problema.

 

 

V-blokirajući filtar


Nova serija AY ima integrirani V-Blocking filter koji djeluje kao štit od čestica zagađivača, brzo neutralizirajući štetne tvari koje se na njih nakupe. Ovi se filtri lako postavljaju i mijenjaju zahvaljujući svojoj tekstilnoj osnovi.

 

Način samočišćenja


Nova serija AY ima funkciju automatskog čišćenja koja osigurava svježe okruženje bez mirisa, gotovo 100% vremena. Aktiviranjem načina samočišćenja, uređaj se potpuno isušuje čime se sprječava stvaranje plijesni, a time i razvoj neugodnih mirisa.

 

Plasma Quad Plus (dodatna oprema)


Mitsubishi Electric dizajnirao je jedinstveni sustav za filtriranje zraka pod nazivom Plasma Quad Plus, posebno dizajniran za osobe koje pate od respiratornih problema. Ovaj filter može ukloniti širok raspon onečišćivača zraka kao što su pelud, virusi, bakterije, gljivice, prašina i vrlo male čestice, do 2.5 mikrometara, koje mogu biti štetne za zdravlje.

 

Za ugradnju ovog opcijskog Plasma Quad Plus filtera, nova serija AY ima dodatnih 26 mm dubokog prostora u unutarnjoj jedinici za smještaj ovog sustava filtriranja.


Ukoliko vas zanima ponuda novih uređaja, javite nam se na broj telefona 023 31 60 60 ili nas pronađite na adresi: Ulica Braće Miroslava i Janka Perice 59B, Zadar.
 

Posljednje novosti

20. svibnja '23.
Mitsubishi Electric: Novi modeli modularnih dizalica topline

MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 su novi Mitsubishi Electric rashladni uređaji (chilleri) i dizalice topline proizvedene prema najvišim standardima kvalitete i karakteristika. Prikladno za niz različitih primjena, od komercijalnih do industrijskih, pa čak i IT primjena hlađenja.   MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 postižu vrhunsku...

SAZNAJ VIŠE
19. travnja '23.
Mitsubishi Electric Hibridne dizalice topline Ecodan Multi PXZ

Ecodan Multi je hibridna vanjska jedinica koja omogućuje spajanje obje unutarnje jedinice zrak-zrak, uz hidrotank i hidroboks iz serije zrak-voda. S Ecodan Multi možete grijati i toplu vodu i podno grijanje, dok koristite do tri jedinice za zidnu, podnu ili stropnu montažu.   Hlađenje i grijanje   Ako želite ugodno...

SAZNAJ VIŠE
27. ožujka '23.
10 najčešćih problema klima uređaja i kako ih riješiti

Kako polako odmiču hladni dani grijanja, brzo će doći sezona hlađenja kada ćemo klima uređajem sparne ljetne dane činiti podnošljivima. Frustrirajuće je kada naiđemo na problem zbog kojih klima prestaje pravilno funkcionirati kada je najpotrebnija.     Zato saznajte koji su najčešći problemi s klima uređajem u...

SAZNAJ VIŠE
10. ožujka '23.
Najnovije tehnologije kućnih klima uređaja

Predstavnici Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Dean Smolar, dipl. ing., DSM i Marko Markić, dipl. ing. na 10. međunarodnom forumu o obnovljivim izvorima energije govorili su o uvođenju certifikata za nove zgrade, koji omogućava sveobuhvatnu procjenu njihovog stanja u cijelom vijeku trajanja. Npr., investitori pokazuju vrlo veliko zanimanje za...

SAZNAJ VIŠE
1. veljače '23.
Dizalice topline i obnovljivi izvori energije

Grijanje većine objekata diljem svijeta – poput domova, ureda, škola i tvornica – još uvijek se oslanja na fosilna goriva, posebice prirodni plin. Toplinske pumpe su hiper učinkovito i klimatski prihvatljivo rješenje koje pomaže potrošačima uštedjeti novac i omogućuje zemljama da smanje ovisnost o...

SAZNAJ VIŠE