06.12.2017.

Zašto ne biste trebali kupiti klima uređaj u velikim trgovačkim centrima?

Sezona grijanja je započela, a Vi ste je dočekali nespremno? Žurno prelistavate promotivne letke obližnjih trgovačkih centara ne biste li među mnogobrojnim artiklima ugledali i neki klima uređaj po akcijskoj cijeni. Ne žurite s odlukom! Zašto? Cjenovni popust svakako zvuči privlačno, no jeste li se zapitali da li je u tu istu cijenu uključena i montaža? Tko će Vam montirati taj uređaj i hoće li jamčiti za njegov siguran rad? Ako se dogodi nekakav neželjeni kvar, koliko ćete čekati na popravak i na koji način ćete grijati Vaš dom do popravka uređaja?

 
 

 

Na ovakva i mnogobrojna slična pitanja, trgovci u spomenutim centrima će u neznanju slegnuti ramenima, a mnogi će Vam u želji da brže-bolje prodaju proizvod bezobzirno plasirati kojekakve dezinformacije. Već kod prvih znakova problema ti isti trgovci će Vam hladno odbrusiti kako oni nemaju veze sa servisima i reklamacijama, a nerijetko će i spomenuti kako taj proizvod više nemaju u ponudi i kako Vam ne mogu pomoći. I što onda? Ostajete u nevjerici prepušteni na milost i nemilost ovlaštenih servisera koji u svojim pretrpanim rasporedima nemaju razumijevanje za Vaš hitan problem.

Mi u Arija Nova d.o.o. stojimo iza proizvoda iz naše bogate ponude. Uz najbolju preporuku klima uređaja koja će na adekvatan način zagrijati ili rashladiti Vaš dom, naše stručno osoblje će se pobrinuti i za montažu istog. No, to nije sve. Uz svaki kupljeni klima uređaj kod nas dobivate i garanciju od 5 god. uz mogućnost redovnog godišnjeg servisa.

Vi pitate, mi odgovaramo. Vi tražite, mi nabavljamo. Kompletnu ponudu uređaja možete pronaći na službenoj stranici, a za sve nejasnoće, pitanja ili savjete možete nam se obratiti na broj 023 31 60 60, putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.