13.07.2012.

Mitsubishi Electric i-see sensor

Kirigamine serija Mitsubishi Electric predstavlja uređaje sa samog vrha ponude klima uređaja na našem tržištu. Sa najnovijom inverter tehnologijom, energetska efikasnost poboljšana je za 20 % u odnosu na FA model, koji spada u klasu A energetske učinkovitosti. Premium Kirigamine uređaji postižu vrijednost koeficijenata učinkovitosti EER i COP više od 5, što pridonosi daljnjim uštedama u potrošnji energije. Nova FD serija kreirana je za superiornu harmoniju između visoke enegetske učinkovitosti i potpuno tihog rada. I-see sensor, Plasma-Duo i ostale nove funkcije podižu razinu komfora na još više razine.

 

 

I-see sensor automatski se pomiče, bilježeći temperaturu poda na širokom području od 150°. Konvencionalni klima uređaj kontrolira unutarnju temperaturu bilježeći samo usisnu temperaturu, pri vrhu prostorije. Uslijed toga, temperatura na razini poda, koja igra vrlo značajnu ulogu na čovjekov osjet temperature, je zanemarena. I-see sensor detektira temperaturu poda i omogućuje komfor u zoni boravka.

 

 

U hlađenju

Nadgleda hlađenje u razini nogu radi izbjegavanja pothlađivanja. Hladni zrak ima tendenciju propadanja u razinu nogu, što je često uzrok pothlađivanju. I-see sensor provjerava ovu temperaturu i prilagođava istrujavanje zraka iz uređaja, kako bi se izbjeglo pretjerano hlađenje u razini nogu.

 

U grijanju

Nadgleda grijanje u razini nogu i održava toplinu prema potrebi. Topli zrak ima tendenciju podizanja, što je često uzrok nedovoljnom grijanju u zoni nogu. I-see sensor provjerava ovu temperaturu i prilagođava istrujavanje zraka iz uređaja, kako bi se izbjeglo nedovoljno grijanje u razini nogu.

 

 

VIDEO