Panasonic Etherea: sada i u novoj boji

Pametna, nova Etherea, uređaj je premium klase namijenjen za grijanje i hlađenje - energetske učinkovitosti do A+++ u oba režima.

 

 

Etherea dolazi s tehnologijom nanoe™ X, naprednim filtracijskim sustvom zraka, tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu. Uz novi uglađeni dizajn i novu grafitno sivu boju, izvanrednu učinkovitost, naprednim pametnim upravljanjem koje omogućuje povezivanje s glasovnim asistentom, sustavom Aerowings 2.0 za nevjerojatnu udobnost, projektirana je za jednostavnu ugradnju i održavanje.

 

Pametno rješenje koje vaš dom održava čistim, udobnim i ugodnim

 

 • Elegantan dizajn za optimalni učinak
  Panasonic je pomno dizajnirao novi sustav Etherea kao elegantno i moderno rješenje koje se stapa s bilo kojim interijerom. Njegov elegantni monolitni dizajn je čvrst i omogućuje visoku učinkovitost klimatizacijskog uređaja uz veliki prostor izlaza za zrak za postizanje optimalne učinkovitosti.  

 • Kvaliteta zraka
  Tehnologija nanoe™ X s hidroksilnim radikalima čisti zrak oko vas tako da zatvorena okruženja ostanu čišća i ugodnija tijekom cijelog dana. Ova napredna tehnologija služi se hidroksilnim radikalima (koji su također poznati kao OH radikali), koji inhibiraju rast određenih zagađivača poput alergena, bakterija, virusa, plijesni, mirisa i određenih opasnih tvari. Ovaj prirodan proces ima velike koristi za poboljšanje unutarnjeg okruženja te poboljšava zaštitu u prostoriji tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu.

 

 • Pametno upravljanje s ugrađenim Wi-Fi sučeljem
  Etherea je kompatibilna s Panasonicovom aplikacijom Comfort Cloud koja omogućuje jednostavno upravljanje svim funkcijama sustava putem pametnog uređaja.

 • Visoka učinkovitost
  Vodeća energetska učinkovitost do A+++ u grijanju i hlađenju (9,50 SEER / 5,20 SCOP)

 • Savršena udobnost
  Aerowings 2.0, lopatice pune veličine poboljšavaju ugodan protok zraka uz super tihi rad od svega 19 dB(A).

Predstavljamo Aerowings 2.0

 

Panasonicova tehnologija Aerowings sastoji se od dvije neovisne savitljive lopatice koje usmjeravaju protok zraka radi zagrijavanja ili hlađenja u najkraćem mogućem vremenu i pomažu ravnomjerno rasporediti zrak po prostoriji.

 

 

Sposobnost podizanja protoka zraka dodatno je poboljšana zahvaljujući velikoj podlopatici (72 mm) koja je dvostruko veća od drugih uobičajenih izvedbi.

 

Aerowings 2.0 otpušta usmjereni protok zraka prema dolje kako bi se postigao učinak sličan podnom grijanju pri kojem se topli zrak diže i ispunjava prostoriju. Isto tako, prilikom hlađenja, Aerowings 2.0 ima novu značajku rashladnog učinka tuša koja omogućuje ravnomjerno usmjeravanje protoka zraka prema stropu kako bi se postiglo ugodno hlađenje laganim spuštanjem hladnog zraka po cijeloj prostoriji, umjesto kontinuiranog izlaganja jednog područja mlazovima ledenog zraka. 

 

Novi dizajn u 3 boje

 

Elegantan dizajn za optimalni učinak: elegantni minimalistički dizajn s velikim prostorom izlaza za zrak diže razinu učinkovitosti.

 

Za više informacija o PANASONIC klima uređajima slobodno nam se javite na naše kontakte ili nas posjetite na adresi Miroslava i Janka Perice 59b u Zadru.

 

Vaša Arija Nova

#osjetnobolji

Posljednje novosti

20. siječnja '23.
Prednosti i nedostaci različitih vrsta klima uređaja

Klima uređaji dolaze u različitim vrstama, a svaki ima svoje prednosti i nedostatke. U ovom ćemo članku pogledati neke od najpopularnijih tipova klima uređaja, uključujući mono split, multi split, prijenosne, podne, kanalske, kazetne i toplinske pumpe. Pročitajte za koju primjenu bi odabrali pojedini tip i zašto te nam se obratite ako...

SAZNAJ VIŠE
20. prosinca '22.
Servis klima uređaja - Što učiniti prije poziva servisera?

Često se događa, da prilikom rada klima uređaja, nema toplog zraka kod režima grijanja i obratno, klima ne hladi u ljetnim danima, makar su postavke klime pravilno podešene. Tada se nađemo u nedoumici: kada da pozovemo servisera klima uređaja, ako nešto nije u redu. Da li odmah zvati broj ovlaštenog servisera ili postoji...

SAZNAJ VIŠE
14. prosinca '22.
Sinclair Marvin - nova serija vrhunskih klima uređaja

Robna marka SINCLAIR nudi visokokvalitetni asortiman u području klimatizacije, od malih split i multi split klima uređaja do komercijalnih sustava na tržištu, već gotovo 20 godina. Sjedište tvrtke, sa skladištima ukupne površine 16.400 m2, nalazi se u Brnu, u Češkoj. Trenutno su SINCLAIR klima uređaji dostupni u...

SAZNAJ VIŠE
21. studenog '22.
Energetski razredi klima uređaja

Ušteda energije i nove regulative EU zakonodavstvo o energetskom označavanju i Ecodesign norma pomažu u poboljšanju energetske učinkovitosti proizvoda na tržištu EU.   Ecodesign norma postavlja zajedničke minimalne standarde za cijelu EU kako bi se s tržišta eliminirali proizvodi s najlošijim...

SAZNAJ VIŠE
8. studenog '22.
GREE CLIVIA - odgovor na probleme moderne današnjice

Gree je jedini proizvođač u kineskoj HVAC industriji koji je počašćen kao "svjetski brend". Njegovo poslovanje se širi u više od 160 zemalja i regija. Danas Gree-ov godišnji proizvodni kapacitet RAC-a i CAC-a iznosi više od 60 milijuna kompleta odnosno 5,5 milijuna kompleta. Od 2005. Gree je 10...

SAZNAJ VIŠE