Panasonic Etherea: sada i u novoj boji

Pametna, nova Etherea, uređaj je premium klase namijenjen za grijanje i hlađenje - energetske učinkovitosti do A+++ u oba režima.

 

 

Etherea dolazi s tehnologijom nanoe™ X, naprednim filtracijskim sustvom zraka, tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu. Uz novi uglađeni dizajn i novu grafitno sivu boju, izvanrednu učinkovitost, naprednim pametnim upravljanjem koje omogućuje povezivanje s glasovnim asistentom, sustavom Aerowings 2.0 za nevjerojatnu udobnost, projektirana je za jednostavnu ugradnju i održavanje.

 

Pametno rješenje koje vaš dom održava čistim, udobnim i ugodnim

 

 • Elegantan dizajn za optimalni učinak
  Panasonic je pomno dizajnirao novi sustav Etherea kao elegantno i moderno rješenje koje se stapa s bilo kojim interijerom. Njegov elegantni monolitni dizajn je čvrst i omogućuje visoku učinkovitost klimatizacijskog uređaja uz veliki prostor izlaza za zrak za postizanje optimalne učinkovitosti.  

 • Kvaliteta zraka
  Tehnologija nanoe™ X s hidroksilnim radikalima čisti zrak oko vas tako da zatvorena okruženja ostanu čišća i ugodnija tijekom cijelog dana. Ova napredna tehnologija služi se hidroksilnim radikalima (koji su također poznati kao OH radikali), koji inhibiraju rast određenih zagađivača poput alergena, bakterija, virusa, plijesni, mirisa i određenih opasnih tvari. Ovaj prirodan proces ima velike koristi za poboljšanje unutarnjeg okruženja te poboljšava zaštitu u prostoriji tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu.

 

 • Pametno upravljanje s ugrađenim Wi-Fi sučeljem
  Etherea je kompatibilna s Panasonicovom aplikacijom Comfort Cloud koja omogućuje jednostavno upravljanje svim funkcijama sustava putem pametnog uređaja.

 • Visoka učinkovitost
  Vodeća energetska učinkovitost do A+++ u grijanju i hlađenju (9,50 SEER / 5,20 SCOP)

 • Savršena udobnost
  Aerowings 2.0, lopatice pune veličine poboljšavaju ugodan protok zraka uz super tihi rad od svega 19 dB(A).

Predstavljamo Aerowings 2.0

 

Panasonicova tehnologija Aerowings sastoji se od dvije neovisne savitljive lopatice koje usmjeravaju protok zraka radi zagrijavanja ili hlađenja u najkraćem mogućem vremenu i pomažu ravnomjerno rasporediti zrak po prostoriji.

 

 

Sposobnost podizanja protoka zraka dodatno je poboljšana zahvaljujući velikoj podlopatici (72 mm) koja je dvostruko veća od drugih uobičajenih izvedbi.

 

Aerowings 2.0 otpušta usmjereni protok zraka prema dolje kako bi se postigao učinak sličan podnom grijanju pri kojem se topli zrak diže i ispunjava prostoriju. Isto tako, prilikom hlađenja, Aerowings 2.0 ima novu značajku rashladnog učinka tuša koja omogućuje ravnomjerno usmjeravanje protoka zraka prema stropu kako bi se postiglo ugodno hlađenje laganim spuštanjem hladnog zraka po cijeloj prostoriji, umjesto kontinuiranog izlaganja jednog područja mlazovima ledenog zraka. 

 

Novi dizajn u 3 boje

 

Elegantan dizajn za optimalni učinak: elegantni minimalistički dizajn s velikim prostorom izlaza za zrak diže razinu učinkovitosti.

 

Za više informacija o PANASONIC klima uređajima slobodno nam se javite na naše kontakte ili nas posjetite na adresi Miroslava i Janka Perice 59b u Zadru.

 

Vaša Arija Nova

#osjetnobolji

Posljednje novosti

20. svibnja '23.
Mitsubishi Electric: Novi modeli modularnih dizalica topline

MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 su novi Mitsubishi Electric rashladni uređaji (chilleri) i dizalice topline proizvedene prema najvišim standardima kvalitete i karakteristika. Prikladno za niz različitih primjena, od komercijalnih do industrijskih, pa čak i IT primjena hlađenja.   MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 postižu vrhunsku...

SAZNAJ VIŠE
19. travnja '23.
Mitsubishi Electric Hibridne dizalice topline Ecodan Multi PXZ

Ecodan Multi je hibridna vanjska jedinica koja omogućuje spajanje obje unutarnje jedinice zrak-zrak, uz hidrotank i hidroboks iz serije zrak-voda. S Ecodan Multi možete grijati i toplu vodu i podno grijanje, dok koristite do tri jedinice za zidnu, podnu ili stropnu montažu.   Hlađenje i grijanje   Ako želite ugodno...

SAZNAJ VIŠE
6. travnja '23.
Mitsubishi Electric AY serija

Ako tražite izvrstan model u best buy kategoriji vrhunskih klima uređaja, razveselit će vas vijest da je Mitsubishi Electric lansirao novu AY seriju uređaja koja ide u korak sa prethodnom generacijom serije AP, uz poboljšanja u učinkovitosti, dizajnu i razini buke. Pogledajte koje prednosti donosi!     S ovom novom...

SAZNAJ VIŠE
27. ožujka '23.
10 najčešćih problema klima uređaja i kako ih riješiti

Kako polako odmiču hladni dani grijanja, brzo će doći sezona hlađenja kada ćemo klima uređajem sparne ljetne dane činiti podnošljivima. Frustrirajuće je kada naiđemo na problem zbog kojih klima prestaje pravilno funkcionirati kada je najpotrebnija.     Zato saznajte koji su najčešći problemi s klima uređajem u...

SAZNAJ VIŠE
10. ožujka '23.
Najnovije tehnologije kućnih klima uređaja

Predstavnici Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Dean Smolar, dipl. ing., DSM i Marko Markić, dipl. ing. na 10. međunarodnom forumu o obnovljivim izvorima energije govorili su o uvođenju certifikata za nove zgrade, koji omogućava sveobuhvatnu procjenu njihovog stanja u cijelom vijeku trajanja. Npr., investitori pokazuju vrlo veliko zanimanje za...

SAZNAJ VIŠE