Nova Daikin Emura - ikona suvremene klimatizacije

U cijelosti dizajnirana i projektirana u Daikinu, dobitnica dvije nagrade za dizajn - iF DESIGN AWARD i Red Dot Product Design Award 2022, nova Daikin Emura može i vaše zidove učiniti ponosnima!

 Nova treća generacija Daikin Emura uključuje zidnu unutarnju jedinicu, usklađeni daljinski upravljač i redizajniranu vanjsku jedinicu. Svaki dio uređaja slijedi Daikin filozofiju dizajna, relevantni faktor za europsku arhitektonsku estetiku, tehničke norme i zahtjeve korisnika.

Dizajn Daikin Emure je poseban, ali nenametljiv. Zahvaljujući zakrivljenim panelima, unutarnju jedinicu krasi jedinstveni 3D oblik - baš kao i daljinski upravljač. Zakrivljene linije upućuju na usklađen protok zraka, a stvaraju i ugodan vizualni efekt koji se skladno uklapa u vaš interijer.

 Emura je model prilagođen za ljeto i za zimu, ili točnije, za sva godišnja doba. Koristi inteligentni toplinski senzor i posebno dizajnirane lamele koje usmjeravaju zrak za bolju raspodjelu temperature u prostoru, a nova funkcija “heat boost” osigurava brže postizanje zadane temperature u hladnijim periodima godine.

 


Bluevolution tehnologija


Najbolje performanse na tržištu, uz vrijednosti sezonske učinkovitosti do A+++ u hlađenju i grijanju, rezultiraju u niskim pogonskim troškovima. Stvarna ušteda energije! Bilo da je vani ekstremno vruće ili hladno, očekujete da će vaš klima uređaj raditi cijelu godinu na isti, stabilan način.

Daikin Emura smanjuje svoj utjecaj na planet. S nižim GWP-om (Potencijal globalnog zagrijavanja), nova generacija radne tvari R-32 postiže veću energetsku učinkovitost i niže emisije CO2 u usporedbi sa standardnim radnim tvarima.

Udobnost


Radi toliko tiho da ćete gotovo zaboraviti da je tu. Posebno dizajniran ventilator čini rad uređaja gotovo nečujnim.

Upravlja se s lakoćom: na daljinskom upravljaču istaknute su najvažnije funkcije poput temperature, ventilatora, power mode-a ili tihog načina rada. Svim ostalim funkcijama može se lako pristupiti u jednostavnom izborniku ili pomoću intuitivne aplikacije Onecta.
90% života provedemo u zatvorenim prostorima. Uz ugrađene filtre za pročišćavanje zraka i Flash Streamer tehnologiju, Daikin Emura hvata čestice prašine, razgrađuje alergene i uklanja neugodne mirise te pruža bolji, čistiji zrak.
 Svaki detalj u dizajnu Daikin Emure dobro je promišljen. Osim zakrivljenih linija i atraktivnog vizualnog efekta, pomicanje panela također poboljšava distribuciju zraka u cijeloj prostoriji.

Svi želimo sklad u svom domu i da klima ne bude previše upadljiva. Daikin Emura široka je samo 90 cm. A zahvaljujući zakrivljenom dizajnu, izgleda još tanje nego u stvarnosti.

Aplikacija Onecta


Kad niste kod kuće, uz pomoć aplikacije Onecta, nikad neće biti problem podesiti vaš uređaj. Aplikacija omogućuje trenutni pristup svim funkcijama. Dakle, možete jednostavno prilagoditi postavke Emure na svojem pametnom telefonu, s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

 Pomoću Amazon Alexe ili Google Assistant-a možete upravljati glavnim funkcijama kao što su način rada, temperatura, brzina ventilatora i dr. Također, omogućen vam je nadzor potrošnje energije na dnevnoj, tjednoj ili godišnjoj bazi. Jednostavno se povežite na internet i preuzmite aplikaciju Onecta i stvorite svoju savršenu klimu!

 

Nove modele Daikin klima uređaje možete kupiti u našem prodajnom salonu u Zadru, a ukoliko imate dodatnih pitanja, javite nam se na neki od naših kontakta.

Posljednje novosti

20. prosinca '23.
Sretan Božić i Nova godina

Poštovani klijenti i poslovni partneri,   na pragu završetka 2023. godine želimo izraziti iskrenu zahvalnost, svima vama, našoj dragocjenoj klijenteli koja je bila ključna za naše uspjehe u ovoj godini. Razmišljajući o proteklom razdoblju, ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili, a koja su...

SAZNAJ VIŠE
20. svibnja '23.
Mitsubishi Electric: Novi modeli modularnih dizalica topline

MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 su novi Mitsubishi Electric rashladni uređaji (chilleri) i dizalice topline proizvedene prema najvišim standardima kvalitete i karakteristika. Prikladno za niz različitih primjena, od komercijalnih do industrijskih, pa čak i IT primjena hlađenja.   MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 postižu vrhunsku...

SAZNAJ VIŠE
19. travnja '23.
Mitsubishi Electric Hibridne dizalice topline Ecodan Multi PXZ

Ecodan Multi je hibridna vanjska jedinica koja omogućuje spajanje obje unutarnje jedinice zrak-zrak, uz hidrotank i hidroboks iz serije zrak-voda. S Ecodan Multi možete grijati i toplu vodu i podno grijanje, dok koristite do tri jedinice za zidnu, podnu ili stropnu montažu.   Hlađenje i grijanje   Ako želite ugodno...

SAZNAJ VIŠE
6. travnja '23.
Mitsubishi Electric AY serija

Ako tražite izvrstan model u best buy kategoriji vrhunskih klima uređaja, razveselit će vas vijest da je Mitsubishi Electric lansirao novu AY seriju uređaja koja ide u korak sa prethodnom generacijom serije AP, uz poboljšanja u učinkovitosti, dizajnu i razini buke. Pogledajte koje prednosti donosi!     S ovom novom...

SAZNAJ VIŠE
27. ožujka '23.
10 najčešćih problema klima uređaja i kako ih riješiti

Kako polako odmiču hladni dani grijanja, brzo će doći sezona hlađenja kada ćemo klima uređajem sparne ljetne dane činiti podnošljivima. Frustrirajuće je kada naiđemo na problem zbog kojih klima prestaje pravilno funkcionirati kada je najpotrebnija.     Zato saznajte koji su najčešći problemi s klima uređajem u...

SAZNAJ VIŠE