Nova Daikin Emura - ikona suvremene klimatizacije

U cijelosti dizajnirana i projektirana u Daikinu, dobitnica dvije nagrade za dizajn - iF DESIGN AWARD i Red Dot Product Design Award 2022, nova Daikin Emura može i vaše zidove učiniti ponosnima!

 Nova treća generacija Daikin Emura uključuje zidnu unutarnju jedinicu, usklađeni daljinski upravljač i redizajniranu vanjsku jedinicu. Svaki dio uređaja slijedi Daikin filozofiju dizajna, relevantni faktor za europsku arhitektonsku estetiku, tehničke norme i zahtjeve korisnika.

Dizajn Daikin Emure je poseban, ali nenametljiv. Zahvaljujući zakrivljenim panelima, unutarnju jedinicu krasi jedinstveni 3D oblik - baš kao i daljinski upravljač. Zakrivljene linije upućuju na usklađen protok zraka, a stvaraju i ugodan vizualni efekt koji se skladno uklapa u vaš interijer.

 Emura je model prilagođen za ljeto i za zimu, ili točnije, za sva godišnja doba. Koristi inteligentni toplinski senzor i posebno dizajnirane lamele koje usmjeravaju zrak za bolju raspodjelu temperature u prostoru, a nova funkcija “heat boost” osigurava brže postizanje zadane temperature u hladnijim periodima godine.

 


Bluevolution tehnologija


Najbolje performanse na tržištu, uz vrijednosti sezonske učinkovitosti do A+++ u hlađenju i grijanju, rezultiraju u niskim pogonskim troškovima. Stvarna ušteda energije! Bilo da je vani ekstremno vruće ili hladno, očekujete da će vaš klima uređaj raditi cijelu godinu na isti, stabilan način.

Daikin Emura smanjuje svoj utjecaj na planet. S nižim GWP-om (Potencijal globalnog zagrijavanja), nova generacija radne tvari R-32 postiže veću energetsku učinkovitost i niže emisije CO2 u usporedbi sa standardnim radnim tvarima.

Udobnost


Radi toliko tiho da ćete gotovo zaboraviti da je tu. Posebno dizajniran ventilator čini rad uređaja gotovo nečujnim.

Upravlja se s lakoćom: na daljinskom upravljaču istaknute su najvažnije funkcije poput temperature, ventilatora, power mode-a ili tihog načina rada. Svim ostalim funkcijama može se lako pristupiti u jednostavnom izborniku ili pomoću intuitivne aplikacije Onecta.
90% života provedemo u zatvorenim prostorima. Uz ugrađene filtre za pročišćavanje zraka i Flash Streamer tehnologiju, Daikin Emura hvata čestice prašine, razgrađuje alergene i uklanja neugodne mirise te pruža bolji, čistiji zrak.
 Svaki detalj u dizajnu Daikin Emure dobro je promišljen. Osim zakrivljenih linija i atraktivnog vizualnog efekta, pomicanje panela također poboljšava distribuciju zraka u cijeloj prostoriji.

Svi želimo sklad u svom domu i da klima ne bude previše upadljiva. Daikin Emura široka je samo 90 cm. A zahvaljujući zakrivljenom dizajnu, izgleda još tanje nego u stvarnosti.

Aplikacija Onecta


Kad niste kod kuće, uz pomoć aplikacije Onecta, nikad neće biti problem podesiti vaš uređaj. Aplikacija omogućuje trenutni pristup svim funkcijama. Dakle, možete jednostavno prilagoditi postavke Emure na svojem pametnom telefonu, s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

 Pomoću Amazon Alexe ili Google Assistant-a možete upravljati glavnim funkcijama kao što su način rada, temperatura, brzina ventilatora i dr. Također, omogućen vam je nadzor potrošnje energije na dnevnoj, tjednoj ili godišnjoj bazi. Jednostavno se povežite na internet i preuzmite aplikaciju Onecta i stvorite svoju savršenu klimu!

 

Nove modele Daikin klima uređaje možete kupiti u našem prodajnom salonu u Zadru, a ukoliko imate dodatnih pitanja, javite nam se na neki od naših kontakta.

Posljednje novosti

10. ožujka '23.
Najnovije tehnologije kućnih klima uređaja

Predstavnici Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Dean Smolar, dipl. ing., DSM i Marko Markić, dipl. ing. na 10. međunarodnom forumu o obnovljivim izvorima energije govorili su o uvođenju certifikata za nove zgrade, koji omogućava sveobuhvatnu procjenu njihovog stanja u cijelom vijeku trajanja. Npr., investitori pokazuju vrlo veliko zanimanje za...

SAZNAJ VIŠE
1. veljače '23.
Dizalice topline i obnovljivi izvori energije

Grijanje većine objekata diljem svijeta – poput domova, ureda, škola i tvornica – još uvijek se oslanja na fosilna goriva, posebice prirodni plin. Toplinske pumpe su hiper učinkovito i klimatski prihvatljivo rješenje koje pomaže potrošačima uštedjeti novac i omogućuje zemljama da smanje ovisnost o...

SAZNAJ VIŠE
20. siječnja '23.
Prednosti i nedostaci različitih vrsta klima uređaja

Klima uređaji dolaze u različitim vrstama, a svaki ima svoje prednosti i nedostatke. U ovom ćemo članku pogledati neke od najpopularnijih tipova klima uređaja, uključujući mono split, multi split, prijenosne, podne, kanalske, kazetne i toplinske pumpe. Pročitajte za koju primjenu bi odabrali pojedini tip i zašto te nam se obratite ako...

SAZNAJ VIŠE
20. prosinca '22.
Servis klima uređaja - Što učiniti prije poziva servisera?

Često se događa, da prilikom rada klima uređaja, nema toplog zraka kod režima grijanja i obratno, klima ne hladi u ljetnim danima, makar su postavke klime pravilno podešene. Tada se nađemo u nedoumici: kada da pozovemo servisera klima uređaja, ako nešto nije u redu. Da li odmah zvati broj ovlaštenog servisera ili postoji...

SAZNAJ VIŠE
14. prosinca '22.
Sinclair Marvin - nova serija vrhunskih klima uređaja

Robna marka SINCLAIR nudi visokokvalitetni asortiman u području klimatizacije, od malih split i multi split klima uređaja do komercijalnih sustava na tržištu, već gotovo 20 godina. Sjedište tvrtke, sa skladištima ukupne površine 16.400 m2, nalazi se u Brnu, u Češkoj. Trenutno su SINCLAIR klima uređaji dostupni u...

SAZNAJ VIŠE