Nova Daikin Emura - ikona suvremene klimatizacije

U cijelosti dizajnirana i projektirana u Daikinu, dobitnica dvije nagrade za dizajn - iF DESIGN AWARD i Red Dot Product Design Award 2022, nova Daikin Emura može i vaše zidove učiniti ponosnima!

 Nova treća generacija Daikin Emura uključuje zidnu unutarnju jedinicu, usklađeni daljinski upravljač i redizajniranu vanjsku jedinicu. Svaki dio uređaja slijedi Daikin filozofiju dizajna, relevantni faktor za europsku arhitektonsku estetiku, tehničke norme i zahtjeve korisnika.

Dizajn Daikin Emure je poseban, ali nenametljiv. Zahvaljujući zakrivljenim panelima, unutarnju jedinicu krasi jedinstveni 3D oblik - baš kao i daljinski upravljač. Zakrivljene linije upućuju na usklađen protok zraka, a stvaraju i ugodan vizualni efekt koji se skladno uklapa u vaš interijer.

 Emura je model prilagođen za ljeto i za zimu, ili točnije, za sva godišnja doba. Koristi inteligentni toplinski senzor i posebno dizajnirane lamele koje usmjeravaju zrak za bolju raspodjelu temperature u prostoru, a nova funkcija “heat boost” osigurava brže postizanje zadane temperature u hladnijim periodima godine.

 


Bluevolution tehnologija


Najbolje performanse na tržištu, uz vrijednosti sezonske učinkovitosti do A+++ u hlađenju i grijanju, rezultiraju u niskim pogonskim troškovima. Stvarna ušteda energije! Bilo da je vani ekstremno vruće ili hladno, očekujete da će vaš klima uređaj raditi cijelu godinu na isti, stabilan način.

Daikin Emura smanjuje svoj utjecaj na planet. S nižim GWP-om (Potencijal globalnog zagrijavanja), nova generacija radne tvari R-32 postiže veću energetsku učinkovitost i niže emisije CO2 u usporedbi sa standardnim radnim tvarima.

Udobnost


Radi toliko tiho da ćete gotovo zaboraviti da je tu. Posebno dizajniran ventilator čini rad uređaja gotovo nečujnim.

Upravlja se s lakoćom: na daljinskom upravljaču istaknute su najvažnije funkcije poput temperature, ventilatora, power mode-a ili tihog načina rada. Svim ostalim funkcijama može se lako pristupiti u jednostavnom izborniku ili pomoću intuitivne aplikacije Onecta.
90% života provedemo u zatvorenim prostorima. Uz ugrađene filtre za pročišćavanje zraka i Flash Streamer tehnologiju, Daikin Emura hvata čestice prašine, razgrađuje alergene i uklanja neugodne mirise te pruža bolji, čistiji zrak.
 Svaki detalj u dizajnu Daikin Emure dobro je promišljen. Osim zakrivljenih linija i atraktivnog vizualnog efekta, pomicanje panela također poboljšava distribuciju zraka u cijeloj prostoriji.

Svi želimo sklad u svom domu i da klima ne bude previše upadljiva. Daikin Emura široka je samo 90 cm. A zahvaljujući zakrivljenom dizajnu, izgleda još tanje nego u stvarnosti.

Aplikacija Onecta


Kad niste kod kuće, uz pomoć aplikacije Onecta, nikad neće biti problem podesiti vaš uređaj. Aplikacija omogućuje trenutni pristup svim funkcijama. Dakle, možete jednostavno prilagoditi postavke Emure na svojem pametnom telefonu, s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

 Pomoću Amazon Alexe ili Google Assistant-a možete upravljati glavnim funkcijama kao što su način rada, temperatura, brzina ventilatora i dr. Također, omogućen vam je nadzor potrošnje energije na dnevnoj, tjednoj ili godišnjoj bazi. Jednostavno se povežite na internet i preuzmite aplikaciju Onecta i stvorite svoju savršenu klimu!

 

Nove modele Daikin klima uređaje možete kupiti u našem prodajnom salonu u Zadru, a ukoliko imate dodatnih pitanja, javite nam se na neki od naših kontakta.

Posljednje novosti

28. studenog '22.
Panasonic Etherea: sada i u novoj boji

Pametna, nova Etherea, uređaj je premium klase namijenjen za grijanje i hlađenje - energetske učinkovitosti do A+++ u oba režima.     Etherea dolazi s tehnologijom nanoe™ X, naprednim filtracijskim sustvom zraka, tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu. Uz novi uglađeni dizajn i novu grafitno sivu boju, izvanrednu...

SAZNAJ VIŠE
21. studenog '22.
Energetski razredi klima uređaja

Ušteda energije i nove regulative EU zakonodavstvo o energetskom označavanju i Ecodesign norma pomažu u poboljšanju energetske učinkovitosti proizvoda na tržištu EU.   Ecodesign norma postavlja zajedničke minimalne standarde za cijelu EU kako bi se s tržišta eliminirali proizvodi s najlošijim...

SAZNAJ VIŠE
8. studenog '22.
GREE CLIVIA - odgovor na probleme moderne današnjice

Gree je jedini proizvođač u kineskoj HVAC industriji koji je počašćen kao "svjetski brend". Njegovo poslovanje se širi u više od 160 zemalja i regija. Danas Gree-ov godišnji proizvodni kapacitet RAC-a i CAC-a iznosi više od 60 milijuna kompleta odnosno 5,5 milijuna kompleta. Od 2005. Gree je 10...

SAZNAJ VIŠE
31. listopada '22.
MSZ-RW - novi model Mitsubishi Electric klima uređaja diže standard grijanja

Mitsubishi Electric ima već poznatu reputaciju za nove i revolucionarne tehnologije - pa nas ni ovaj puta ne iznenađuje novitet u obliku vrhunskog i još učinkovitijeg grijanja klima uređajem.   Uvriježeno je mišljenje kako je grijanje na klimu samo za manje hladnije krajeve jer znamo da se s nižim temperaturama gubi i...

SAZNAJ VIŠE
20. listopada '22.
Pametni klima uređaji - novi trend u porastu

Činjenica je – pametna tehnologija promijenila je naše ponašanje. Sve je počelo s pametnim telefonima na prijelazu stoljeća. Od tada se riječ “pametno” postupno povezivala s gotovo svakom vrstom tehnologije u kućanstvu, npr. pametnim mikrovalnim pećnicama, pametnim televizorima, pametnim ventilatorima, pametnim...

SAZNAJ VIŠE