GREE CLIVIA - odgovor na probleme moderne današnjice

Gree je jedini proizvođač u kineskoj HVAC industriji koji je počašćen kao "svjetski brend". Njegovo poslovanje se širi u više od 160 zemalja i regija. Danas Gree-ov godišnji proizvodni kapacitet RAC-a i CAC-a iznosi više od 60 milijuna kompleta odnosno 5,5 milijuna kompleta. Od 2005. Gree je 10 uzastopnih godina bio na prvom mjestu u proizvodnji i količini prodaje, s više od 300 milijuna korisnika diljem svijeta. U svibnju 2015. Gree je ušao među 500 najboljih svjetskih javnih kompanija, zauzevši 385. mjesto na Forbes Global 2000. i prvo mjesto u odjeljku industrije kućanskih aparata. Sve to govori o neizmjernoj snazi brenda, ali i o povjerenju potrošača u Gree uređaje.

 

 

Akcija čini budućnost, a inovacija čini postignuća. Gledajući naprijed, Gree čvrsto ustraje u poslovnoj filozofiji strasti, inovacije i realizacije. Cilj im je dugogodišnje pouzdano mjesto na tržištu klimatizacije kako bi stvorili još bolji život za ljude - a to im i polazi za rukom iz godine u godinu.

 

Dokaz tome govori i novi model iz linije kućne serije: CLIVIA - klima uređaj najnovije generacije koji kombinira tehnologiju umjetne inteligencije s vrhunskim performansama učinkovitog grijanja i hlađenja stambenih prostora.


KARAKTERISTIKE NOVOG MODELA


Minimalistički dizajn četvrtastih i tankih linija s ukrasnim detaljima sa završnom obradom mat efekta čini uređaj idealnim za neprimjetnu integraciju u vaš životni prostor. Velika pažnja posvećena je i dizajnu daljinskog upravljača: tipke osjetljive na dodir, namijenjene pojedinačnim funkcijama, osiguravaju maksimalnu jednostavnost korištenja.

 

U arsenalu zanimljivih funkcija i mogućnosti ističe se funkcija odvlaživanja namijenjena sušenju rublja – koja se aktivira jednim pritiskom daljinskog upravljača! 


UMJETNA INTELIGENCIJA


Clivia je prvi klima uređaj na svijetu opremljen G-AI sustavom, tj. umjetnom inteligencijom koja uz pomoć posebnih algoritma uči o svim navikama korištenja klima uređaja zbog optimiziranja ušteda energije i još bolje udobnosti u svakom kutu prostorije. Clivia može uštedjeti do 10% potrošnje energije godišnje!

 


VRHUNSKA KVALITETA ZRAKA


UV-C lampa integrirana u isparivač je sigurno i učinkovito rješenje za učinkovitu funkciju sterilizacije protiv virusa i bakterija, do 99,97% (certificirana učinkovitost) generiranjem ultraljubičaste zrake tipa C. Ne emitira ozon stoga je uređaj siguran za ljude. Valna duljina ultraljubičastog zračenja je 270 ~ 280 nanometara: što je poznata anti-germicidna i anti-virucidna snaga ultraljubičastog zračenja. Učinkovitom eliminacijom bakterije, virusa, plijesni i drugih mikroorganizama - čini svaki vaš udah zdravim.

 

COLD PLASMA PLUS, je dodatni sustav pročišćavanja zraka pomoću iona, koji su također sposobni neutralizirati bakterije, gljivice, pelud, grinje i zagađivače prisutne u unutarnjem zraku.
Impresivna učinkovitost u uništavanju bakterija koja doseže do 93%, naspram prosječne vrijednosti od 80% za slične sustave. Uklanja preko 400 vrsta mirisa te čini zrak lakšim obogaćujući ga negativnim ionima.

 

Clivia je opremljena i funkcijom za samodezinfekciju jedinice: X-FAN. To omogućuje produženje rada ventilatora unutarnje jedinice za nekoliko minuta nakon što je isključen, kako bi se savršeno osušio izmjenjivač topline i spriječilo stvaranje plijesni i bakterije.

 

 

Kako se na isparivaču s vremenom nakuplja prašina i bakterije, funkcija SAMOČIŠĆENJA dizajnirana je za temeljito i učinkovito čišćenje isparivača i sastoji se od 4 faze plus sterilizacije na 55°C. Čišćenje isparivača moguće je aktivirati po želji: dok je uređaj isključen, samo pritisnite dvije tipke na daljinskom upravljaču. Funkcija će vidjeti kako se kondenzacija, stvaranje leda, faze odmrzavanja i sušenja odvijaju u nizu, s ciljem uklanjanja svih ostataka prašine i zagađivača, te svakog traga kondenzacije. Slijedi peta faza sterilizacije u kojoj će se jedinica za isparavanje držati najmanje 10 minuta na temperaturi od 55 °C što omogućuje uvođenje čistog zraka u okolinu i očuvanje učinkovitosti izmjenjivača topline.


VLAŽNOST U PROSTORU

 

Clivia je opremljena inteligentnim sustavom kontrole vlage u zatvorenom prostoru kako bi se održavali ugodni uvjeti hidratacije.

 

Klasični klima uređaj, dok hladi, istovremeno odvlažuje: nakon duljeg rada vlaga u prostoriji može biti vrlo niska i dovesti do dehidracije kože što rezultira osjećajem nelagode.

 

Clivia pak zadržava vlagu unutar najudobnijeg raspona i stvara film koji zadržava vodu na površini kože kako bi se očuvala vlaga i spriječilo isušivanje. Također je moguće postaviti željenu razinu vlažnosti unutar definiranog raspona za načine rada klimatizacije (40-80%) i odvlaživanja (30-70%), odabirući tako onu koja najbolje odgovara vašim potrebama hidratacije. 

 


UDOBNOST I ESTETIKA

 

Clivia ima ugrađen svjetlosni senzor koji automatski detektira promjene svjetla u okolini oko jedinice. Automatski povećava svjetlo tijekom dana kako bi bilo jasno vidljivo i smanjuje ga noću kako ne bi iritiralo oči. 

 

U tihom načinu rada, razina zvuka može pasti na samo 21 dB (A), slično zujanju insekata u ljetnim noćima, osiguravajući miran i ugodan san. Razina zvuka vanjskih jedinica također može pasti na 40 dB (A) u tihom načinu rada, čime se poštuju pravila dobrog susjedstva.

 

Personalizirajte svoju udobnost zahvaljujući funkciji 3D SWING. I vodoravni i okomiti poklopac mogu se individualno usmjeravati pomoću daljinskog upravljača. Moguće je odabrati kut osciliranja za oba krilca.

 

Clivia je opremljena Bluetooth funkcijom brzog uparivanja, koja se može automatski spojiti na mrežu i pronaći uređaje u blizini. U usporedbi s tradicionalnim WiFi vezama brži je, udobniji i pouzdaniji. Također možete upravljati svim Clivia značajkama na pametan način uz pomoć najpopularnijih virtualnih pomoćnika kao npr. Google Home. Jednostavnom glasovnom naredbom možete uključiti i isključiti klima uređaj, podesiti temperaturu, promijeniti brzinu ili način rada ventilatora i još mnogo toga.


Ovo su samo neke izdvojene značajke i noviteti GREE CLIVIJE. Za ostale funkcije i značajke, javite nam se telefonski ili e-mailom s bilo kojim pitanjem, rado ćemo vam pomoći oko odabira vašeg modela!

 

Vaša Arija Nova

Posljednje novosti

20. prosinca '23.
Sretan Božić i Nova godina

Poštovani klijenti i poslovni partneri,   na pragu završetka 2023. godine želimo izraziti iskrenu zahvalnost, svima vama, našoj dragocjenoj klijenteli koja je bila ključna za naše uspjehe u ovoj godini. Razmišljajući o proteklom razdoblju, ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili, a koja su...

SAZNAJ VIŠE
20. svibnja '23.
Mitsubishi Electric: Novi modeli modularnih dizalica topline

MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 su novi Mitsubishi Electric rashladni uređaji (chilleri) i dizalice topline proizvedene prema najvišim standardima kvalitete i karakteristika. Prikladno za niz različitih primjena, od komercijalnih do industrijskih, pa čak i IT primjena hlađenja.   MECH-iS-G07 i MEHP-iS-G07 postižu vrhunsku...

SAZNAJ VIŠE
19. travnja '23.
Mitsubishi Electric Hibridne dizalice topline Ecodan Multi PXZ

Ecodan Multi je hibridna vanjska jedinica koja omogućuje spajanje obje unutarnje jedinice zrak-zrak, uz hidrotank i hidroboks iz serije zrak-voda. S Ecodan Multi možete grijati i toplu vodu i podno grijanje, dok koristite do tri jedinice za zidnu, podnu ili stropnu montažu.   Hlađenje i grijanje   Ako želite ugodno...

SAZNAJ VIŠE
6. travnja '23.
Mitsubishi Electric AY serija

Ako tražite izvrstan model u best buy kategoriji vrhunskih klima uređaja, razveselit će vas vijest da je Mitsubishi Electric lansirao novu AY seriju uređaja koja ide u korak sa prethodnom generacijom serije AP, uz poboljšanja u učinkovitosti, dizajnu i razini buke. Pogledajte koje prednosti donosi!     S ovom novom...

SAZNAJ VIŠE
27. ožujka '23.
10 najčešćih problema klima uređaja i kako ih riješiti

Kako polako odmiču hladni dani grijanja, brzo će doći sezona hlađenja kada ćemo klima uređajem sparne ljetne dane činiti podnošljivima. Frustrirajuće je kada naiđemo na problem zbog kojih klima prestaje pravilno funkcionirati kada je najpotrebnija.     Zato saznajte koji su najčešći problemi s klima uređajem u...

SAZNAJ VIŠE