Sinclair grupacija širi ponudu klima uređaja

U jeku sezone hlađenja stižu goruće vijesti iz Sinclair grupacije. Ovaj proizvođač iza čijeg imena stoje pouzdani, provjereni i efikasni klima uređaji na tržište plasira dvije nove serije - Keyon i Terrel

 

Terrel orjentirana na prestiž i luksuzan dizajn, a Keyon inspirirana decentnom i suptilnom formom pronašle su zajedničku točku u samoj srži uređaja kojeg pokreću Sinclairova uspješna tehnološka rješenja.

 

Terrel

 

sinclair klima uređaj

 

Sinclair Terrel je premium serija u pravom smislu riječi - projektirana da impresionira upečatljivim dizajnom i snažnim performansama u radu. 

 

Zaobljene, luksuzne linije unutarnje jedinice dodatno su naglašene izvedbom u čak četiri efektne boje - bijela, crna, srebrna te boja šampanjca. Širok spektar boja otvara mogućnost uklapanja klima uređaja u svaki prostor, neovisno o tome hoće li poslužiti kao komad koji privlači pažnju na sebe ili je skreće na ostatak interijera. 

 

Bogatstvo koju Terrel klima uređaji kriju u suštini neće dugo ostati nezapaženo jer u radu ostvaruju vrhunski učinak uz minimalan napor

 

Koristeći R32 radni medij i invertersku tehnologiju, uređaji Terrel serije smjestili su se u visok A++ energetski razred što znači da pouzdan rad prati niska potrošnja. Potpuna kontrola i rad klima uređaja omogućen je putem žičanog, zidnog daljinskog upravljača, ali i bežičnim putem jer Terrel dolazi s integriranim WiFi modulom.

Sinclair Terrel

Za potpun doživljaj ovog dizajnersko - funkcionalnog uređaja brine se niz korisnih značajki koje osiguravaju nesmetan rad u svim uvjetima:

 

 • Odvod kondenzata u oba smjera

 • Skriveni zaslon

 • 7 brzina vrtnje ventilatora

 • Kretanje lamela u horizontalnom i vertikalnom smjeru

 • Funkcija I-Feel

 • Funkcija održavanja temperature na 8 °C

 • Katehinski filtar SAF-OPWC4 i filtar sa srebrnim ionima SAF-OPWS4 u standardnoj opremi

 • Generator hladne plazme

 • ON/OFF kontakt u vratima

 • Grijanje šasije vanjske jedinice

 • Daljinski upravljač YAC1FB9 (WiFi)

 

Keyon

 

sinclair klima uređaj

 

Keyon je serija kojoj decentne i pravilne, ali pomalo oštre linije daju klasičan i sofisticiran izraz. Nije zahtjevna po pitanju uklapanja u interijer, a skromna vanjština skriva puno više nego što bi se reklo na prvi pogled.

 

Koristi R32 radni medij zahvaljujući kojem pripada visokom energetskom razredu, a omjer uloženog i vraćenog će se brzo isplatiti jer je Keyon štedljiv klima uređaj. Pouzdan rad prati niska razina buke i zapravo je ovom serijom sve u potpunosti prilagođeno maksimalnom komforu korisnika. 

 

Uz pomoć I-Feel funkcije uređaj sam pronalazi opcionalan način rada paralelno reducirajući potrošnju. Sinclair je osigurao nesmetan rad u zimskim mjesecima na način da se temperatura održava na 8 °C kako ne bi dolazilo do prekidanja u radu ili pucanja cijevi pod utjecajem smrzavanja. 

 

Sinclair Keyon

 

Keyon se može pohvaliti vrhunskim filterskim sustavom čiji dio čini i Cold Plasma generator - ionizator koji zrak u prostoriji održava čistim i zdravim. Također, dolazi s integriranim WiFi sučeljem i moguće je uređajem upravljati na daljinu u bilo kojem trenutku. 

 

Osim putem WiFi mreže, Keyon serija omogućava i upravljanje putem žičanog daljinskog upravljača - jedinice Keyon se mogu uključiti u nadređene sustave koji koriste Modbus ili BACnet protokol.

 

Rješenja za budućnost

 

Sa Sinclairovim sustavima za klimatizaciju prostora nećete pogriješiti, a proširenjem ponude grupacija dokazuje svoju izvrsnost i konkurentnost na tržištu koje je sve samo ne blagonaklono prema proizvođača klima uređaja.

 

Nove modele Sinclair Terrel i Keyon možete kupiti u našem klima centru u Zadru i web shopu, a ukoliko imate dodatnih pitanja, javite nam se na neki od naših kontakta.

Posljednje novosti

6. rujna '21.
Dobitnici nagradnog natječaja

Veliki nagradni natječaj u organizaciji Arija Nova web trgovine je završen te su izvučeni dobitnici kojima ovim putem čestitamo.  Putem nasumičnog odabira izvučena je dobitnica Maxon klima uređaja - Hanna Ruza Matich, dok je najkreativniji komentar, prema našoj procjeni, napisala Marijana Mikinac Šumanovac. Komentar...

SAZNAJ VIŠE
20. kolovoza '21.
Osvoji kraljicu među Maxon klimama

U tijeku je veliki nagradni natječaj u organizaciji Arija Nova web trgovine u kojem imate priliku osvojiti moćni Maxon Comfort Pure klima uređaj. Ovaj model karakteriziraju brojne inovativne karakteristike te će savršeno zadovoljiti potrebe klimatizacije prostora do 35m2.    Natječaj se održava u razdoblju od 17. do 31....

SAZNAJ VIŠE
2. kolovoza '21.
Poklon uz kupljeni klima uređaj

Poklanjamo vam bluetooth zvučnik uz jedan od modela klima uređaja iz ovotjedne ponude, u trajanju do 8. kolovoza.   QZen: Start Inverter Plus     Napredna verzija popularnog QZenovog modela dolazi s integriranim WiFi modulom, a u ovotjednoj ponudi uz Start Inverter Plus odaberite bluetooth zvučnik po...

SAZNAJ VIŠE
28. srpnja '21.
Uštedite do 1400kn na kupnji klima uređaja

U vremenskom trajanju do 1. kolovoza nudimo vam odabrane best buy modele klima uređaja po sniženim cijenama.    Vivax M-Design   Ovaj model poznatog proizvođača potvrđuje sve zbog čega je Vivax dokazano najprodavaniji brend u Hrvatskoj. Uređaj se odlikuje naprednom inverterskom tehnologijom i tihim radom. Pouzdanost i...

SAZNAJ VIŠE
24. svibnja '21.
Kako odabrati klima uređaj?

Privlačan dizajn ispod kojeg se kriju napredne tehnologije modernih klima uređaja neizostavno će unijeti unosi dah komfora u vaš dom i to je razlog zašto su klima uređaji danas sastavni dio gotovo svakog kućanstva, no put do idealnog uređaja često nije sasvim jednostavan.      Bez obzira na to...

SAZNAJ VIŠE