18.12.2020.

Sretni blagdani!

Dragi naši,
jedna neobična godina bliži se kraju.

Ne možemo reći da nas nije iznenadila i usporila, ali nas nije obeshrabrila. Završavamo je nizom uspješnih projekata na koje smo ponosni, ali i nekima zbog kojih nestrpljivo iščekujemo godinu koja slijedi. No, ovo nije prilika da o tome pričamo.

Ovo je prilika da svima vama izrazimo zahvalnost na tome što ste tijekom ove teške godine bili uz nas. Što ste još jednom prepoznali našu motivaciju, volju i trud. Vaše povjerenje i zadovoljstvo naša su snaga. Nas je ova godina podsjetila na snagu strpljenja i važnost sitnica. Posebno onih sitnica zbog kojih ti bude toplo oko srca, a u ovo doba godine, taj osjećaj je sve.

Želimo vam da dane koji slijede provedete okruženi onima koji vama daju snagu i zbog kojih vam je toplo oko srca. Neka vam je čestit  Božić i sretna nova 2021. godina!

Čvrsto držimo do obiteljskih i ljudskih vrijednosti stoga, već tradicionalno, u ovo doba godine koristimo kolektivni godišnji odmor. Od 24.12.2020 god. do 07.01.2020 god. naša su vrata zatvorena, ali vidimo se novoj, osjetno boljoj 2021. godini.

Vaša Arija Nova

#osjetnobolji