01.09.2020.

Nova podna jedinica DAIKIN FVXM-A

Uskoro i Vaš dom može grijati i hladiti vrhunska podna jedinica DAIKIN C/FVXM-A

Dizajn

Daikin Perfera podna jedinica FVXM-A je najbolji izbor za korisnike koji žele klima uređaj koji kombinira najbolje  performanse, jedinstvene funkcije i dizajn. Elegantne linije i dizajn omogućuju jednostavno uklapanje uređaja u svaki interijer.

Najbolja kvaliteta prepoznaje se u detaljima i završnoj obradi uređaja. Svjetlo Daikin „oka“ može se prigušiti ili potpuno isključiti prema željama korisnika.

 

 

Grijanje i hlađenje u jednom uređaju

Daikin Perfera podna jedinica FVXM-A je posebno dizajnirana s naprednim funkcijama grijanja kako bi se osigurao najbolji komfor za korisnike. Nova Perfera podna jedinica osigurava ugodno grijanje tako što simulira grijanje zračenjem. Gumb Heat+ na Vašem daljinskom upravljaču pokreće grijanje zračenjem u kojem možete uživati 30 minuta. Podno grijanje je također jedinstvena funkcija koja omogućava istrujavanje toplog zraka iz podnožja jedinice.

Pojačano grijanje je nova funkcija RXM-R vanjskih jedinica. Pomoću te funkcije, prostor se brzo zagrije nakon što se klima uređaj upali. Željena temperatura prostorije postigne se 14% brže od klasične klima jedinice.

Zašto izabrati DAIKIN Perfera podnu jedinicu?

Ugoda, performanse, povezivost
● Tihi rad
● Online upravljanje: upravljajte Vašom unutarnjom jedinicom s bilo koje lokacije pomoću aplikacije, preko Vaše lokalne mreže ili  interneta. Preko Amazon Alexe ili Google asistenta možete upravljati glavnim funkcijama kao što su postavke temperature, način rada, brzina ventilatora…
● Sezonska učinkovitost do A+++ u hlađenju i A++ u grijanju
● Čišći zrak zahvaljujući Daikin Flash Streamer tehnologiji.
● Pojačano grijanje je nova funkcija RXM-R vanjskih jedinica, pomoću koje se prostor brže zagrije nakon što se uređaj upali.

 

 

Klase kapaciteta

Daikin Perfera podna jedinica FVXM-A se pojavljuje u klasama kapaciteta od 20 do 50.
Klasa 20 je isključivo za multi primjenu.
Klasa 25-35 je dostupna i u kombinaciji s vanjskom jedinicom optimiziranom za grijanje.

Za više informacija o DAIKIN podnim jedinicama FVXM-A slobodno nam se javite na naše kontakte ili nas posjetite na adresi Put Biliga 2 u Zadru.

Vaša Arija Nova

#osjetnobolji