18.05.2020.

Proljetna multi DAIKIN akcija!

Čist zrak za čistu peticu

Iskoristite DAIKIN multi akciju na klima uređaje Multi-Split sustava i uz uštedu od 15% riješite vječno pitanje hlađenja i grijanja. Uštedite i do 6.000 kn u kombinaciji klima uređaja s vrhunskom tehnologijom pročišćavanja zraka. Iskoristite jedinstvenu priliku za nabavu dizajnerskih, a tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Stylish, Emura i Perfera s popustom od 10%.

Zašto odabrati Multi-Split sustav?

Vanjska Multi-Split jedinica klima uređaja je izdržljiv uređaj malih dimenzija koji sadrži manje kablova i cjevovoda, što ga čini izvrsnom opcijom u slučaju da je vanjski prostor za instalaciju ograničenog kapaciteta. Niska razina buke pri radu uređaja neće ometati Vaš mir ali ni svakodnevne aktivnosti.

Karakteristike koje čine razliku:

* Niža potrošnja električne energije
* Veća učinkovitost
* Jednostavnija instalacija
* Jednostavnije održavanje
* Manje prostora za ugradnju
* Manja vidljivost
* Manja buka
* Čuva okoliš
* Fleksibilnost – na jednu vanjsku jedinicu može se spojiti i do 5 unutarnjih jedinica po izboru

Poboljšajte kvalitetu zraka u svom domu

Živimo u vremenima kada smo sve više zabrinuti za okruženje u kojem živimo i zrak koji udišemo, posebno kod kuće. Kako se možemo pobrinuti za kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru? Odgovor je vrlo jednostavan - ulaganjem u najsuvremenije DAIKIN klima uređaje koji osiguravaju čist zrak. DAIKIN klima uređaji opremljeni su specijalnim filterima koji osiguravaju čist zrak s učinkovitošću do čak 97%, a odstranjivanje nečistoća je moguće već 15 minuta nakon početka procesa.

Tehnologija Flash Streamer- hvata alergene pomoću elektrona koji izazivaju kemijske reakcije s molekulama zraka. Masivno pražnjenje udara alergene i opasne kemijske supstance, razlažući i fragmentirajući njihove površinske proteine, koji se zatim uništavaju oksidacijom.

Titan apatitski deodorirajući filter – uklanja čestice prašine koje se prenose zrakom i lovi neugodne mirise duhanskog dima i kućnih ljubimaca. Također, zadržava pa čak i deaktivira štetne organske kemijske tvari kako bi se osigurala neprekidna opskrba čistim zrakom.

Filter sa česticama srebra koji uklanja alergene i pročišćava zrak – uklanja alergene i pročišćava zrak te suzbija 99% peluda i grinja u zraku. Zahvaljujući visokoj kvaliteti i izuzetnoj učinkovitosti, zamjena filtera potrebna je samo jednom svakih 6,5 godina.

Filter s automatskim čišćenjem – moderna tehnologija samočišćenja kod modela Ururu Sarara riješila je problem smanjene učinkovitosti prilikom nakupljanja čestica u filteru. To znači da se osigurava stabilan protok zraka koji se kontinuirano održava dok se koristi 25% manje energije.

Dakle, kada birate, birajte pametno! Zatrebate li pomoć oko izbora najbolje klime za vaše potrebe, slobodno nam se javite na naše kontakte ili nas posjetite na adresi Put Biliga 2 u Zadru.

Vaša Arija Nova