16.05.2020.

Uskoro dolazi Mitsubishi Electric MSZ-BT!

Uživajte u svom udobnom životu uz BT seriju

MITSUBISHI ELECTRIC lansira novu seriju klimatizacijskih uređaja, idealnu za svakoga tko istovremeno traži udobnost, energetsku učinkovitost i praktičnost.

Nova serija MSZ-BT odlikuje se najvišim standardima kvalitete, novim R-32 rashladnim sredstvom, niskom razinom buke, stilskim i kompaktnim daljinskim upravljačem s velikim zaslonom i jednostavnim gumbima radi lakšeg funkcioniranja klima uređaja kojeg možete daljinski kontrolirati putem aplikacije i na svojim mobilnim uređajima.Pored toga, ovaj uređaj ima najnaprednija poboljšanja u pogledu funkcionalnosti koje omogućuju maksimalne performanse i upotrebljivost bilo kojeg korisnika.

 

 

A ++

Mitsubishi BT serija je uređaj koji na tržište dolazi sa sjajnim performansama i vrlo malom potrošnjom. Oznaka u rasponu A ++ SEER i A++ SCOP je i više nego dovoljno da klimatizira bilo koju prostoriju s radnim režimom grijanja od -15 stupnjeva.

Econo Cool način rada optimizira rad jedinice dobivajući uštedu energije od 20%, znatno povećavajući performanse uređaja.

R-32 rashladno sredstvo s minimalnim utjecajem na okoliš. Prednosti su vrhunska energetska učinkovitost, manje korištene količine rashladnog plina, bolji prijenos topline i ne šteti ozonu.

I-Save opcija omogućuje način rada prilagođen osobnoj udobnosti. Postavite (unaprijed) preferiranu temperaturu pritiskom jedne tipke na daljinskom upravljaču ili se vratite na prethodnu postavku temperature ponovnim pritiskom na gumb.

Najnovija tehnologija uređaja sama kontrolira svoj rad te otkriva moguće nepravilnosti i o tome Vas obavještava pomoću unaprijed utvrđenih kodova.

Spavaj sretno

Tišina je ključna za osiguravanje dobrog odmora i maksimalne udobnosti i danju i noću. Nova BT-serija nudi ultra tihi način rada s razinom buke od samo 19dB, što ga čini jednim od najtiših na tržištu i idealnim za mirno okruženje za opuštajuće vrijeme. Spavanje će Vam biti lakoća.

Usporedbe radi, stručnjaci su na ljestvici razine zvuka rad MSZ-BT uređaja sveli na buku koju ostavljaju stabla pri padu, to jest na njegov otpor u zraku, gotovo zanemariv zvuk ljudskom uhu koji pomaže osigurati maksimalni odmor u savršeno klimatiziranom okruženju.

Kvaliteta zraka u zatvorenim prostorima naših domova je ključna, tako da je u uređaj obogaćen s posebnim pročišćavajućim filtrom koji zadržava suspendirane čestice poput prašine i dlaka kućnih ljubimaca, a ujedno i eliminira neugodne mirise, pružajući tako čistiji i zdraviji zrak u zatvorenom prostoru.

 

 

Kontrolirajte uređaj na daljinu

Novi MSZ-BT dolazi s najnaprednijom Wi-Fi tehnologijom koja Vam omogućuje kontrolu u stvarnom vremenu s bilo kojeg mobilnog uređaja ili tableta, putem MELCloud aplikacije ekskluzivne za Mitsubishi Electric. Zahvaljujući Wi-Fi kontroli možete postaviti idealnu temperaturu prije nego što dođete kući ili isključite svoj klima uređaj gdje god se nalazili, što Vam omogućuje da smanjite račun za struju na kraju mjeseca.MSZ-BT serija također uključuje i tjedni programer 24/7 koji omogućuje planirano kontroliranje temperature u doslovno svakom trenutku.

Zaključak

Energetska učinkovitost, jednostavnost i tišina odlika su nove serije zidnih MSZ-BT klima uređaja s DC Inverter tehnologijom, a čisti i linearan dizajn te mogućnost povezivanja s multisplit sustavom čine ovu seriju pogodnom za bilo koju primjenu, bilo da se radi o domu, uredu ili maloj tvrtki.

Dakle, kada birate, birajte pametno! Zatrebate li pomoć oko izbora najbolje klime za vaše potrebe, slobodno nam se javite na naše kontakte ili nas posjetite na adresi Put Biliga 2 u Zadru.

vaša Arija Nova