19.03.2020.

Obavijest kupcima i partnerima!

Poštovani kupci i partneri,


s obzirom na proglašenu globalnu pandemiju COVID-19, a sljedeći naputke Nacionalnog stožera civilne zaštite, uprava tvrtke Arija Nova d.o.o. donijela je odluku kojom od danas do daljnjeg  utvrđuje posebna pravila vezana za poslovne procese. Nova pravila donose se isključivo zbog zaštite zdravlja i sigurnosti svih sudionika poslovnih procesa u kojima sudjeluju tvrtka Arija Nova d.o.o. i njezini djelatnici.


Nova pravila su sljedeća:


1. Od danas pa do daljnjeg zatvara se naš poslovni prostor na adresi Put Biliga 2, 23000 ZADAR
2. Svi naši djelatnici iz prodaje su vam i dalje na raspolaganju, s istim kontaktima (tel., mail) samo što nisu u uredima nego im je omogućen rad od kuće
3. Djelatnici na terenu za sad ne izlaze na intervencije ili montaže osim ako to nije prijeko potrebno.
5. Ako se ukaže potreba za dolaskom djelatnika/servisera na vašu lokaciju molimo vas da sukladno naputcima Nacionalnog stožera civilne zaštite osigurate dezinfekcijska sredstva u svojim prostorima. Za rad na vašim uređajima djelatnici će po potrebi imati zaštitne maske i rukavice.  
4. Molimo Vas da ne dolazite po robu ako prethodno niste poslali narudžbu na jedan od predviđenih načina.
5. Nakon zaprimanja narudžbe, kolege u skladištu će pripremiti robu i papire, te Vas o tome obavijestiti.
6. Molimo Vas da ne dolaze po robu prije obavijesti da je roba pripremljena, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.
7. Prije preuzimanja robe obavezno pročitati upute i obavijesti o načinu preuzimanju robe koje su istaknute na vratima i u poslovnici!
8. Ako ima više kupaca koji podižu robu, molimo Vas da pričekate na parkiralištu da se izbjegne bliski kontakt s drugim kupcima.
9. Zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti drugih, potrebno je držati sigurnosni razmak 3m i izbjegavati fizički kontakt.

Nadamo se da ćemo svi skupa svojim društveno odgovornim ponašanjem te provođenjem mjera i smjernica koje donosi Nacionalni stožer civilne zaštite doprinijeti što bržem završetku globalne pandemije COVID 19 te da ćemo se svi skupa što prije vratiti normalnom kako privatnom tako i poslovnom životu.

Hvala na razumijevanju i sretno svima!

vaša Arija Nova