17.06.2019.

Klima stvorena baš za vas

Kako bi što ugodnije podnijela nagle promjene temperatura i sve jačih ljetnih vrućina, većina modernih kućanstava danas ima ili planira nabaviti klima-uređaj. Također, svatko od nas ima neke svoje individualne želje po pitanju savršene temperature,  dizajna, performansi, super cool postavki ili mogućnosti upravljanja, a naravno i budžeta kojim to planiramo riješiti. Oni temeljitiji razmišljaju i o tome ima li njihov odabir klima-uređaja pozitivan utjecaj na okoliš, koliko energije troši i kako odjednom riješiti klimatizaciju više prostorija svoje kuće, stana ili poslovnog prostora.

 

 

Naravno, jedinstveni odgovor na sve ove zahtjeve nije baš lako pronaći, no japanski proizvođač Daikin nudi mogućnost rješenja čak i onim najzahtjevnijima. Tijekom svojih 95 godina, tvrtka Daikin je prepoznata na tržištu kao proizvođač visokokvalitetnih klimatizacijskih uređaja. Prilikom razvoja proizvoda, vizija tvrtke je biti prvi u tehnološkim inovacijama, posvećenosti očuvanju okoliša kao i prilagodbi korisnicima i prepoznavanju njihovih potreba.

 


Daikin raspolaže vrlo velikom paletom kućnih klimatizacijskih uređaja i ima rješenje za gotovo svako pitanje i potrebu. Prednost sustava je i u tome što koristi najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku učinkovitost, snižava troškove i značajno doprinosi zaštiti okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u svim klimatskim zonama u Hrvatskoj tijekom cijele godine, a uz opciju noćnog rada i velike dostupne duljine instalacija, vanjska jedinica postaje nečujna i „nevidljiva“. Dakle, kako god izgledao vaš idealan klima uređaj, u Daikinu imaju kvalitetno i pouzdano rješenje.

 

 

Za više informacija o DAIKIN klima uređajima kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.