21.05.2019.

Spektakularan spoj stila i učinkovitosti - Daikin STYLISH

Klima uređaj Stylish spoj je privlačnog dizajna i izvanrednih značajki koje pružaju vrhunski komfor svakom prostoru. Zahvaljujući malom volumenu,  Daikin Stylish – duboka samo 189 mm – najtanja je unutarnja jedinica u svom tržišnom segmentu, a zbog svojeg vrhunskog dizajna i inovativne tehnologije pruža najbolji komfor, energetsku učinkovitost, pouzdanost i upravljanje.

 

 

Dizajn za novi životni stil i ugodno ozračje!

Lako se uklapa u svaki prostor

Klimatizacijski sustav Stylish održava ugodnu klimu u vašem domu tijekom cijele godine. Silueta Stylish uređaja može se smatrati i linearnom i zaobljenom i zahvaljujući takvoj svestranosti lako će se uklopiti u svaki interijer.

Odsad su vam na raspolaganju tri različite boje

Boje panela Stylish uređaja odabrane su kao rezultat ispitivanja različitih ozračja u životnim prostorima: ozračje za opuštanje, za koncentriranje i za zabavu. Taj odabir pruža širok raspon kombinacija boje i teksture koje će zadovoljiti različite životne stilove.

 

 

Spoj tehnologije i dizajna za vrhunsko klimatizacijsko rješenje

Većina korisnika danas traži klimatizacijski sustav koji objedinjuje iznimnu učinkovitost i vrhunski dizajn. Stylish u tom pogledu predstavlja savršenu ravnotežu. U skladu sa svojim imenom, ovaj elegantni uređaj uljepšava interijer prostorije, a istodobno pruža vrhunski učinak i učinkovitost.

Dizajner Stylish uređaja

Japanski dizajner Naoki Sakai njegove su revolucionarne ideje učinile jednim od najtraženijih dizajnera u industriji. Svoj je ugled stekao dizajniranjem popularnih modela automobila za Nissan, motocikla SW-1 za Suzuki i konceptnih automobila za Toyotu. Osim što je radio za industriju automobila, također je pomogao dizajnirati Olympusov O-Product, fotoaparat koji je aluminijsko tijelo učinio standardom u svijetu, mobilne telefone za KDDI i sofe za poduzeće Cassina.

Naoki Sakai tvrdi:
„Dizajn je ideologija. Njime možemo promijeniti društvo. Moj je cilj unaprijediti društvo sretnim dizajnom.“

 

 

Više informacija o uređajima i ponudu možete zatražiti putem telefona 023 31 60 60 ili putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.