GREE - najprodavaniji klima uređaj na svijetu

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai (“Gree”) je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u više desetaka tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 10.000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja.

 

 

Gree obitelj iz dana u dan raste zahvaljujući tome što je klima uređaj proizveden u Gree tvornicama priznat od strane korisnika širom svijeta. Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu.

 

Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njihovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

 

 

Godine 2017. Hrvatsku su pogodili mnogobrojni požari otvorenog tipa. Prema podacima koje je u listopadu 2017. objavilo Vatrogasno operativno središte Državne službe za zaštitu i spašavanje, od 1. siječnja do 30. rujna 2017. zabilježeno je 6.230 požara (54,44% više u odnosu na cjelogodišnji prosjek prethodnih 11 godina) u kojima je izgorjelo 100.767 hektara raslinja (277,54% više u odnosu na cjelogodišnji višegodišnji prosjek), što je znatno povećanje u odnosu na sve prethodne požarne sezone.

 

 

Od toga je 3.802 požara (povećanje za 51,47% u odnosu na prosjek) pogodilo obalu, koja je stradala uglavnom u ljetnim mjesecima. Osim vatrogasaca i povremeno pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske koji su požare gasili sa zemlje, gašenjima su se priključivale i zračne snage iz sastava Protupožarne eskadrile 93. zrakoplovne baze Zadar, koji su u više od 17.000 sati letenja na požarišta izbacili preko 80.000 tona vode.


Kupnjom Gree klima uređaja pomažete da dio novca od svake prodane Gree klime donirate borbi protiv požara u Hrvatskoj.

 

Predstavljamo Vam G10 Inverterski zidni model

 

U-CROWN klima uređaj s kojim osiguravate ugodno grijanje i hlađenje tijekom cijele godine pri najekstremnijim vremenskim uvjetima.

 

U-Crown klima uređaj na tržištu se od svojih konkurenata izdvaja zbog korištenja tehnologije dvostupanjskog kompresora koja mu omogućava grijanje i zadržavanje nominalnog kapaciteta na ekstremno niskim temperaturama.

 

U-Crown klima uređaj pri vanjskoj temperaturi od -15°C zadržava puni nominalni kapacitet grijanja, a njegov rad je zajamčen i na -30°C i to s veoma visokim kapacitetom 80% nominalnog kapaciteta grijanja. Postiže visoke vrijednosti sezonskih koeficijenata učinkovitosti SEER i SCOP (A++).
Gree zidni klima uređaji dolaze sa standardno integriranim Wi-Fi sučeljem za upravljanje putem interneta, pruža korisnicima, bez puno napora, fleksibilnost nad kontrolom rada njihovih uređaja, neovisno o tome gdje se nalazili. Sve što Vam treba za Wi-Fi upravljanje je Wi-Fi smart aplikacija i registracija na „Gree Cloud Platform-u“, pomoću koje možete svojim uređajem upravljati preko smart phone-a, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.

 

Uređaji opremljeni I-Feel senzorom, osiguravaju Vam idealnu željenu temperaturu Vašeg okruženja. I feel senzor je mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama.

 

 

Gree klima uređaji odlikuju se niskom razinom buke, prirodnim strujanjem zraka (u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju), noćnim krivuljama koje omogućavaju „neometani užitak“ čak i u snu, “Turbo“ hlađenjem, učinkovitim hlađenjem čak i na 54°C vanjske temperature, besprijekornim dizajnom. To su samo neke od karakteristika koje GREE izdvajaju od konkurenata i zbog kojih je Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja.

 

Besprijekoran, ultra tanki dizajn unutrašnjih zidnih jedinica koji se uklapa u sve tipove stambenih i uredskih prostora, odražava njihovu profinjenost i kvalitetu. Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora, funkcijom izuzetno tihog rada, tehnologijom efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru (3D ispuh), ispuhom u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“, s 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.

 

Novi R32 radni medij ima 3 puta manju vrijednost globalnog toplinskog potencijala u odnosu na trenutni radni medij R410A te time drastično smanjuje negativni utjecaj na okoliš. Uvođenjem novog radnog medija, osim što se smanjuje globalno zatopljenje, također se povećava energetska učinkovitost klima uređaja radi bolje sposobnosti izmjene topline. Također su bolji i kapaciteti klima uređaja, te sustavi trebaju 30% manju količinu radnog medija za isti kapacitet.

 

Ponudu klima uređaja možete pronaći na našem web shopu, a za sva pitanja ili savjete možete nam se obratiti na broj 023 31 60 60, putem e-maila, chata na internetskoj stranici, društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar  u Zadru.

Posljednje novosti

23. srpnja '21.
Sinclair grupacija širi ponudu klima uređaja

U jeku sezone hlađenja stižu goruće vijesti iz Sinclair grupacije. Ovaj proizvođač iza čijeg imena stoje pouzdani, provjereni i efikasni klima uređaji na tržište plasira dvije nove serije - Keyon i Terrel.    Terrel orjentirana na prestiž i luksuzan dizajn, a Keyon inspirirana decentnom i suptilnom formom pronašle su...

SAZNAJ VIŠE
24. svibnja '21.
Kako odabrati klima uređaj?

Privlačan dizajn ispod kojeg se kriju napredne tehnologije modernih klima uređaja neizostavno će unijeti unosi dah komfora u vaš dom i to je razlog zašto su klima uređaji danas sastavni dio gotovo svakog kućanstva, no put do idealnog uređaja često nije sasvim jednostavan.      Bez obzira na to...

SAZNAJ VIŠE
12. svibnja '21.
Nanoe X: Tehnologija inspirirana prirodom

U vremenu kada je čist zrak vrjedniji nego ikada, a proizvođači klima uređaja ulažu nezamislive napore u razvoj naprednih filtarskih sustava, Panasonic nam s lakoćom pruža ekvivalent za ravnotežu prirodnog zraka u zatvorenome.      Revolucionarna nanoe™ X tehnologija razvijena u suradnji Panasonica i...

SAZNAJ VIŠE
11. svibnja '21.
Vivax: Nove serije klima uređaja

Svijet noviteta među klima uređajima tradicionalno se širi u vrijeme prije početka ljetne sezone. To znači da je sada idealna prilika da predstavimo nove i napredne uređaje koji s lakoćom mijenjaju karakter ovisno o godišnjim dobima i vašim preferencama.     Prvi noviteti nam stižu od brenda koji se...

SAZNAJ VIŠE
24. travnja '21.
Kako do lakšeg sna uz klima uređaj?

Živite u prometnoj i bučnoj ulici? U krevet liježete umorni i opterećeni stresom dok bezuspješno pokušavate utonuti u toliko nužni san? Ometa vas uznemirujući zvuk olujnog vjetra koji ruši i baca sve pred sobom? Mi u Arija Nova klima centru nudimo rješenje i za taj problem.     Naime, klima...

SAZNAJ VIŠE