27.03.2018.

Šesta generacija made by VIVAX

VIVAX nam je otkrio šestu generaciju svojih komercijalnih klima uređaja!

Po već ustaljenom običaju, mjesec ožujak je rezerviran  za  katalog s najnovijim Vivaxovih klima uređajima, a ovih dana smo konačno saznali i koji će to modeli obilježiti njihovu već šestu generaciju komercijalnih, tj. sedmu multi split sustava.  

 

 

Kako to već i ptice na grani znaju, ne treba posebno naglašavati kako će i većina njihovih najnovijih modela također biti pokretana sad već neizbježnim freonom R32, no neće škoditi ako to i  ponovimo. Uglavnom, VIVAX inverter mono split uređaji iz Y-DESIGN, V-DESIGN, R-DESIGN i M-DESIGN serije imaju mogućnost proširenja funkcija kupnjom WiFi modula kojim se spajaju na kućnu bežičnu mrežu.

Putem nove aplikacije na pametnom telefonu moguće je, kao i prošle godine, upravljanje Vivax klima uređajem u svakom trenutku, čak i ako niste u blizini samog uređaja. Kako bi ste mogli upravljati Vivax klima uređajem putem pametnog telefona potrebno je unutarnju jedinicu, ispod panela, nadograditi WiFi modulom, a na pametni telefon staviti besplatnu aplikaciju. Slijedeći nekoliko jednostavnih koraka iz uputa koje dobivate unutar pakiranja WiFi modula klima uređaj postaje upravljiv u svakom trenutku, gdje god se nalazite. Važno je napomenuti da VIVAX u drugoj generaciji WiFi klima uređaja nudi proširenje svojih funkcija. Novost je tjedni timer rada gdje možete za svaki dan u tjednu podesiti režim rada klima uređaja. Druga novost je provjera statusa stanja klima uređaja u 97 različitih točaka. Ukoliko sumnjate na ispravnost Vašeg uređaja samo kliknite na aplikaciju i napravite dijagnozu. Također može biti korisno i serviseru koji će lakše i brže otkloniti eventualni nedostatak. Treća novost je da na aplikaciji imate podatke o potrošnji električne energije na mjesečnoj bazi. Četvrta novostje da možete podesiti Vaš klima uređaj na režim rada kada osoba u prostoriji spava.

 

 

Tu je još i funkcija ECO Mod uz pomoć koje Vivax klima uređaji u novom EKO načinu rada štede energiju za znatnih 60% dok Vi bezbrižno spavate. Zahvaljujući funkciji ‘Auto Fotoosjetljivi Zaslon’ prilikom gašenja svjetla u prostoru intenzitet svjetla na unutarnjoj jedinici i protok zraka će se polako smanjiti, omogućujući korisniku udoban san. Uz pomoć pametnog senzora koji regulira temperature u prostoriji isto tako možete kontrolirati i vlažnost zraka.

Uznapredovala inverter tehnologija omogućila je da uređaj funkcionira efkasno i u vrlo ekstremnim vremenskim uvjetima. Na taj način možete uživati u grijanju i pri vanjskoj temperaturi od -32°C, sa 100% kapaciteta na čak -15°C, a uređaj također efikasno i hladi pri niskim vanjskim temperaturama, čak i do -32°C. Među brojnim funkcijama tu su još i:  

-1W standby
- I Feel funkcija
- Grijač kompresora i kondenzatora
- Bio Filter
- Detektor pokreta
- Bešumna operacija  
- Samodijagnostika
- Zaštita ventila vanjske jedinice
- Inteligentno otapanje
- 12 Fan speed, itd., itd..

Naravno, navedene funkcije su tek djelić bogato opremljenih Vivaxovih klima uređaja šeste generacije, a podrobnije informacije o njihovim najnovijim Vivaxovim i ostalim modelima klima uređaja  možete dobiti na broj telefona 023 31 60 60, odnosno putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.