23.03.2018.

GREE Bora Economical - klima uređaj nove generacije

GREE Bora Economical - povoljan, pouzdan i ekonomičan klima uređaj nove generacije

Kroz prva tri mjeseca tekuće godine iz svijeta klima uređaja nam redovito pristižu novosti o novim modelima i tehnologijama, a ključna poveznica svih tih novosti je definitivno freon R32.  Do sad smo vam pisali o novim modelima 'teškaša' Daikina i Mitsubishia, no konkurencija također ne spava i pred nama se jako brzo našao novi model sve popularnijeg GREE-a.

   
Kinezi su tako na tržište promptno izbacili klima uređaj imena Bora Economical, premium dizajna s nevidljivim displayom i aktivnim WiFi sučeljem koji se lako uklapa u svaki interijer. Zahvaljujući spomenutom R32 freonu, Bora Economical je uređaj visoke energetske učinkovitosti (A++/A+) koji uz znatne ekonomske uštede ima i minimalan utjecaj na okoliš.

Od ostalih značajki valja svakako spomenuti funkciju turbo hlađenja kod koje uz pritisak tipke ''Turbo'' na daljinskom upravljaču povećate protok hladnog zraka i na taj način brzo postižete željenu temperaturu prostorije. Uz pomoć ''I-fell'' funkcije mini senzor u daljinskom upravljaču očitava sobnu temperaturu i prenosi signal u unutarnju jedinicu. Unutarnja jedinica potom prilagođava jačinu i temperaturu ispušnog zraka kako bi se postigla maksimalna udobnost, a pritom i znatna ušteda energije.

Među standardnim značajkama tu su još i:
-Automatski rad
-Automatsko čišćenje
-Samodijagnoza
-Inteligentno odmrzavanje
-Inteligentno predzagrijavanje
-Ugodan noćni način rada
-Cold plasma (ionozator)
-Odvlaživanje

Uz brojne navedene značajke, ekonomsku i energetsku učinkovitost, valja naglasiti i to kako će model Bora Economical biti cjenovno prihvatljiviji od svoje 'zvučne' konkurencije i na taj način pristupačniji kupcima.

Za sve što vas zanima o ovom i ostalim modelima klima uređajima kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.