28.11.2017.

[NOVO] Inventor Life Pro – sve što trebaš za klimatiziranje

Novost u našoj ponudi su klima uređaji Inventor. S modelom Life Pro koji ima vrhunske karakteristike dobit ćete odličan omjer cijene i kvalitete.

Ovi klima uređaji dolaze u energetskoj klasi A++ na hlađenju i A+ na grijanju i imaju izrazito visoke sezonske koeficijente SEER i SCOP što osigurava vrlo nisku potrošnju električne energije. Namijenjeni su hlađenju i grijanju i imaju All DC inverterski motor.

Dodatne funkcije

Iako pripadaju srednjoj klasi klima uređaja opremljeni su s mnoštvom dodatnih funkcija te zbog toga imaju karakteristike najnaprednijih klima sustava. Među funkcionalnostima valja izdvojiti plasma ionizator koji efektivno apsorbira i uklanja bakterije i nečistoće iz zraka u prostoru koji se klimatizira. Uz plasma ionizator, kao standardna oprema ovog klima uređaja su Bio HEPA i Triple Action filteri.

Blow Xfan omogućava i funkciju samočišćenja što će održavanje učiniti puno lakšim. Pametni senzor Folow Me ugrađen je u daljinski upravljač te digitalno mjeri i podešava temperaturu baš na mjestu koje vi odaberete.

Kao idealan dodatak za ovaj uređaj možete odabrati i ugradnju WiFi modula koji omogućava upravljanje uređajem putem vašeg smartphonea otkud god to poželite. Uz to, uređaj radi s novim ekološkim rashladnim sredstvom R-32. Uz hlađenje, s ovim uređajem omogućeno je i grijanje na temperaturama koje se spuštaju i do -15 °C.

Uz ovaj uređaj dolaze i Anti-Cold Air funkcija, 8°C Heating - održavanje minimalne temperature, detekcija ispuštanja plina, odvod kondezata na dvije strane, sleep mode, 0,5W standby, auto restart, 24-satni timer te turbo mode.

Posebnost ovoga klima uređaja je i tvorničko jamstvo od čak 5 godina.

Za sve što vas zanima o klima uređajima kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.