06.11.2017.

[AKCIJA] Ururu Sarara - tehnološki prvak među klima uređajima!

 

Daikin Ururu Sarara s pravom zauzima sam vrh tehnološki najnaprednijih klima uređaja, a uz mnoštvo tehnoloških noviteta, nagrađen je i Reddot nagradom za dizajn. U akciji „Svaki tjedan, uređaj jedan!“, koja traje od 6. do 13. studenog ovaj uređaj možete nabaviti po akcijskoj cijeni.

Visoka energetska učinkovitost (A+++), korištenje obnovljivih izvora, ekološki freon, pametno oko te mogućnost regulacije vlažnosti samo su dio onoga što dobivate s ovim klima uređajem.

 
arijanova, klima, uređaji, daikin, ururu sarara

 

Energetska učinkovitost

Uz vrhunsku Daikin tehnologiju ovaj uređaj uzima čak 80 posto energije iz zraka, a tek 20 posto iz električne mreže. Smanjenje ionako niske potrošnje dolazi uz vrhunski inverterski motor koji smanjuje potrošnju do 30 posto, a dodatno smanjenje potrošnje moguće je i uz Econo način rada. Ovaj pametni uređaj će uz trozonsko pametno oko senzorima prepoznati i usmjeravati zrak dalje od osoba u prostoriji te će se automatski prebaciti u štedni način rada kada prepozna da je prostorija prazna.

Uređaj dolazi s Bluevolution tehnologijom te radi na freon R-32 koji dodatno smanjuje štetni utjecaj na okoliš.

Hlađenje i grijanje

Ururu Sarara pruža brzo i učinkovito grijanje te hlađenje svake prostorije, a snaga od 3,5kW na hlađenju i čak 5 kW na grijanju to mu i omogućavaju. S obzirom na to da temperatura nije uvijek najbolje mjerilo subjektivnog osjeta u prostoriji s ovim klima uređajem dobivate mogućnost regulacije važnosti. Sustav pametnog ovlaživanja, nazvan ururu ovlaživanje, uzima vlagu iz vanjskog zraka te sprječava nastanak neugodnog suhog zraka u klimatiziranoj prostoriji. Pametno odvlaživanje ili sarara odvlaživanje radi na principu da uklanja višak vlage zbog kojega osjetna temperatura može biti viša. Ovaj klima uređaj ima i jedinstvenu tehnologiju s kojom će u vaš prostor dovoditi svjež zrak, čak i kada su prozori zatvoreni. Osim toga tehnologija Daikin Fresh Streamer pročišćava zrak na način da prašinu, grinje, bakterije, viruse i neugodne mirise filtrira prije nego ih ispusti u prostoriju.

Pametni dodaci

Sve što vam je potrebno kako bi vašim klima uređajem upravljali putem pametnog telefona moguće je tako da skinete aplikaciju Daikin Online Controller i povežete uređaj s Wi-Fi mrežom.

Automatsko čišćenje filtera još je jedna od opcija koja ovaj uređaj čini boljim, jer svakodnevnim čišćenjem filtera koji uređaj obavlja sam moguća je dodatna ušteda i do 25 posto.

Tehnološka dostignuća dovela su i do toga da je ovaj uređaj među najtišima na tržištu, a uz glasnoću rada od tek 19 dB ovaj uređaj praktički nećete ni čuti.

Za najbolje ponude i informacije o klima uređajima javite nam se na broj 023 31 60 60 ili putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža, a sve što vas zanima saznat ćete i dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.