30.10.2017.

[AKCIJA] Klima uz koju ćete zaboraviti druge vrste grijanja!

 

Posljednji dani listopada i početak studenog u akciji „Svaki tjedan, uređaj jedan!“ vaša su prilika da si osigurate učinkovito grijanje po najpovoljnijoj cijeni.

 

arija nova, akcija, klima uređaj, mitsubishi,

 

U ovotjednoj akciji nudimo vam Mitsubishi Electric parapetnu jedinicu MFZ-KJ jačine 3,5 kW, uređaj koji još nazivaju i toplinskom pumpom među klima uređajima. Ova podna serija osigurat će vam vrhunsko grijanje, a osim na grijanju pokazao se i kao odlično rješenje za hlađenje prostora. Najveća prednost koju nudi je mogućnost dvostrukog ispuha. Prilikom grijanja temperatura se raspoređuje zonski, pa topli zrak izlazi i na gornjoj i prednjoj strani uređaja zbog čega ova parapetna jedinica može uspješno zamijeniti klasične ili sustave podnog grijanja. Uz to gornje krilce moguće je pomoću daljinskog upravljača namjestiti u pet željenih smjerovima uz podešavanje četiri jačine ispuha zraka.

Klima uređaji Mitsubishi Electric rekorderi su po tišina rada, a tako je i s ovom jedinicom. Uz jačinu zvuka od zanemarivih 20dB i mogućnost podešavanja na nisku brzinu ventilatora on postaje praktički nečujan. Još jedna od odlika ovog uređaja je i kompaktan dizajn. Uređaj je tanak i elegantan, a mogućnost instalacije uz djelomičnu ugradnju uz zid svrstali su ga među prvake kod odabira klima uređaja za luksuzne interijere, ali i prostore u koje je teže postaviti klasični klima uređaj kao što su potkrovlja.

S ovim uređajem kao standardna oprema dolazi i filter za pročišćavanje zraka sa srebrnim ionima, koji su djelotvorni u uništavanju bakterija i virusa iz zraka.

Uređaj od 3,5kW dolazi u energetskoj klasi A++ na hlađenju i A+ na grijanju, a uz visoke sezonske koeficijente njegova je potrošnja električne energije zaista zanemariva. Uz to inverterska tehnologija prilagođava rad uređaja potrebama korisnika što dodatno pridonosi uštedi energije.

​Rad uređaja moguće je podesiti putem tjednog tajmera, a kao dodatnu opciju možete odabrati WiFi.

Za najbolje ponude i informacije o klima uređajima javite nam se na broj 023 31 60 60 ili putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža, a sve što vas zanima saznat ćete i dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.