27.10.2017.

Posjetite našu unaprijeđenu web stranicu!

 

Nedavno smo vam predstavili našu novu web stranicu, a kako bi vam pružili još bolje korisničko iskustvo te još sigurniji način pregleda stranice proteklog tjedna započeli smo s uvođenjem HTTPS protokola. Ako ste proteklih dana imali poteškoća prilikom učitavanja stranice, oni bi sada trebali biti otklonjeni.

 
arija nova, https, klima uređaji, sigurnost, klimatizacija, klima

 

Sve što želite znati o klima uređajima, novosti u svijetu klimatizacije ili savjete s kojima ćete iskoristiti puni potencijal vašeg klimatskog ljubimca sada na našoj stranici možete saznati uz najveću sigurnost na internetu. Ako obratite pozornost, u gornjem lijevom kutu tražilice možete vidjeti zeleni lokot i natpis sigurno.

Naime, sve je više različitih prijetnji koje mogu ugroziti vaše podatke, a još od početka ove godine i Google je počeo naglašavati važnost dodatne sigurnosti. Različiti web preglednici, poput Chromea i Firefoxa, započeli su stranice na HTTP protokolu označavati kao nesigurne. Najveća opasnost od različitih napada prijeti stranicama na kojima ostavljate brojeve kartica, ali kroz neko vrijeme sve će internetske stranice koje ostanu na HTTP protokolu tražilice označavati kao nesigurne.

Naš cilj je posjetiteljima osigurati što bolje iskustvo posjeta, kao i sigurnije surfanje našim web stranicama.

Trudimo se dati vam sve informacije o klima uređajima, a internetsku sigurnost i brigu o protokolima povjerili smo stručnjacima. Ono što vam možemo reći o protokolu na koji smo prešli je da je HTTPS ili HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS) kombinacija protokola HTTP s protokolom SSL/TLS. Dizajniran je da izdrži hakerske napade i preuzimanje podataka te se smatra sigurnim. Sve u HTTPS porukama je kodirano, a kriptografski algoritmi korišteni za kodiranje su toliko sigurni da ih je u realnim uvjetima nemoguće probiti.

Budite uvjereni da su vaše informacije sada kod nas još sigurnije. Ukoliko imate dodatna pitanja o protokolima postavite ih stručnjacima i računalnim programerima, a za sve informacije o klima uređajima pregledajte našu stranicu ili nam se javite.