16.10.2017.

[AKCIJA] Klima uređaj koji štedi i do 80% na grijanju!

 

Daikin Emura jedan je od klima uređaja koji je definitivno jedan od najboljih na tržištu, a osim elegantnog stila ovaj uređaj se ističe i vrhunskom pametnom tehnologijom.

Ono što izdvaja ovaj uređaj od drugih visoke klase je posebna mogućnost grijanja, jer putem dizalice topline izdvaja toplinu iz zraka i tako smanjuje mjesečne račune za grijanje. Radi na način da tijekom grijanja, 80% energije uzima iz obnovljivih izvora izdvojenih iz zraka, a 20% iz električne mreže.

Emura je ujedno i prvi dizajnirani europski klimatizacijski uređaj, a nova generacija sa zakrivljenom siluetom napravljena je uz dodatna aerodinamična poboljšanja u izgledu i izvedbi stvorivši tako jedan od najprivlačnijih uređaja na tržištu koji se posebno ističe u svakom prostoru.

Među tehnološkim posebnostima ovoga klima uređaja ističe se višezonsko inteligentno oko koje detektira osobe u prostoriji te onemogućava puhanje „u glavu“. Ujedno ovaj uređaj ima jedan od najboljih filtera na tržištu koji s posebnom tehnologijom pročišćavanja zraka hvata i uklanja mikroskopske čestice prašine, alergene, neugodne mirise, bakterije, viruse te tako osigurava zdrav i čist zrak. Uz pomoć tehnologije 3D protoka zraka putem ovog uređaja topal ili hladan zrak doseže i najudaljenije dijelove prostorije te tako osigurava najveću ugodnost u svim režimima rada.

Uređaj je pogodan i za okoliš, jer s Daikinovom Bluevolution tehnologijom radi na freon R-32 koji dodatno smanjuje štetne utjecaje na okoliš i povećava energetsku učinkovitost.

Upravljanje vašom klimom putem interneta nikada nije bilo jednostavnije, uz aplikaciju Daikin Online Controller, povezujete uređaj s Wi-Fi mrežom i tako dobivate mogućnost upravljanja klimatizacijom s bilo koje lokacije.I to nije sve, odlikuje se i zaista tihim radom do 19 dB te najvišim energetskim razredom.

Zbog posebnog i jedinstvenog dizajna ovaj klima uređaj dobio je međunarodne nagrade, a kako bi se uklopio u svaki interijer dostupan je u bijeloj i srebrnoj boji.

Nudimo mogućnost dostave klima uređaja u sve dijelova Hrvatske.

Za sve dodatne informacije o najboljim sustavima za hlađenje i grijanje nam se javite na broj 023 31 60 60 ili putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža, a sve što vas zanima saznat ćete i dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.