09.10.2017.

[AKCIJA] Sinclair Artic najbolje grijanje po najnižoj cijeni

 

Listopad je mjesec u kojemu se pripremamo za grijanje, a Sinclair Artic je uređaj s kojim ćete se najbolje grijati po najnižoj cijeni na tržištu. U akciji „Svaki tjedan, uređaj jedan!“ ovaj uređaj od 09.10. do 16.10. možete nabaviti po cijeni od 9700 kuna.

Ovaj iznimni klima uređaj iz tvrtke Sinclair dolazi u A++ energetskoj klasi u režimima hlađenja i grijanja. Uz to ima izrazito visoke sezonske koeficijente te zbog toga troši vrlo malo električne energije. U klasi je najboljeg Gree U-Crown proizvoda te nudi jedinstvene performanse među kojima se posebno ističe grijanje i kada se vanjske temperature spuste na -30°C, dok neki od standardnih modela ne griju na temperaturama od -10°C. To mu omogućava nova konstrukcija kompresora.

Uz integrirani WiFi modul unutarnju jedinicu možete kontrolirati Vašim pametnim telefonima ili tabletima na iOS ili Android platformi.

S ovim uređajem nećete dobiti samo klimu koja ima mogućnost hlađenja i grijanja, ovaj uređaj pobrinut će se i da prostor u kojemu radi učini sigurnijim putem tehnologije PLASMATEC. Plasma tehnologija učinit će zrak čišćim, svježijim i oslobodit će ga negativnih bakterija. Ova tehnologija smanjuje mogućnosti bolesti zbog bakterija koje se mogu nalaziti u zraku, a ujedno i smanjuje količinu alergena. Osim toga, uz ovaj uređaj idu i dva filtera, s katehinom i aktivnim ugljenom.

Ovaj iznimni uređaj šaljemo na područje cijele Hrvatske, a na području Zadarske i Ličko-senjske županije nudimo i uslugu ugradnje uređaja uz čak 5 godina jamstva.

Za narudžbu uređaja kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.