02.10.2017.

[AKCIJA] Želiš klimu s mogućnošću "Hyper Heating"?

 

Kirigamine FH serija je još jedan deluxe uređaj iz tvrtke Mitsubishi Electric koji smo odabrali za akciju „Svaki tjedan, uređaj jedan!“ i početak listopada.

Ovaj klima uređaj odlikuju brojne inovacije te je zbog toga referentni model za mnoge proizvođače.

Što se tiče grijanja, koje promoviramo tijekom ove akcije, ovaj uređaj odlikuje mogućnost „Hyper Heating“ s kojim se možete grijati i na ekstremno niskim temperaturama. Cijena ovog uređaja je 8.500 kn. Naime, serija FH omogućuje učinkovito grijanje tijekom cijele zime i u najhladnijim područjima te uređaj nesmetano radi i na temperaturi od -25°C.

Ovo je i prvi klima uređaj koji je ušao u najviši energetski razred (A+++/A+++) te zadovoljava sve regulative, među kojima je i ErP.

Među inovacijama po kojima je ovaj uređaj postao poznat posebno se ističe 3D „I-see“ senzor, infracrveni senzor koji mjeri temperaturu u prostoru. To radi pomoću osam vertikalno smještenih senzora s kojima očitava 3D analizu temperature u prostoru. Tako procjenjuje gdje se u prostoriji nalaze osobe. Na daljinskom imate mogućnost odabrati funkcijiu neizravnog puhanja i tako izbjeći direktno puhanje u osobe u prostoriji.

Interesantan dodatak je i Plasma Quad Filter. To je nova generacija plasma filtera koja postavlja nove standarde u filtraciji i zaustavljanju bakterija, virusa, peludi i alergena iz zraka u prostoriji. Radi na način da pronalazi i uništava čestice unutar jedinice pomoću električnog polja koje djeluje poput zavjese. Za vrhunski rad zaslužne su volframove elektrode i izrazito snažno strujanje zraka.

Ovaj uređaj  poznat je i po tišini rada i mogućnosti prirodnog strujanja zraka. Ime Kirigamine dobio je po poznatom gorju, koje je jedna od najpopularnijih prirodnih atrakcija u Japanu. Zbog toga ovaj uređaj simulira prirodni, gotovo nečujni protok zraka i stvara maksimalnu udobnost.

Sve informacije koje vas zanimaju o klima uređajima možete dobiti i ako nas nazovete na broj telefona 023 31 60 60 ili putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža. Osim toga, možete vidjeti uređaje i saznati sve informacije od naših djelatnika i dolaskom u prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.