30.09.2017.

Građani upoznati s prednostima grijanja klima uređajima

 

Energetska učinkovitost i uštede koje građani mogu ostvariti već ove zime na grijanju bila je tema predavanja koje smo u petak, 29.rujna, održali u Gradskoj knjižnici Zadar.

Predavanje je održano u suradnji s Upravnim odjelom za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra, a u okviru EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima).

 

foto: Andrijana Jurin/gradimozadar.hr

 

Boris Kupčak, voditelj marketinga i komunikacija u našoj tvrtci građanima je ispričao sve o prednostima grijanja klima uređajima.

Naime, klima uređaji su najjednostavniji način na koji možete postići ugodnu temperaturu u prostoru koji želite hladiti ili grijati. Nije vam potreban prostor za skladištenje energenata, a osim toga, grijanje s klima uređajem je i najjeftinije. Okupljeni su mogli vidjeti usporedbu potrošnje i cijene energenata te saznati što su inverterski klima uređaji i zbog čega oni troše puno manje električne energije. Na samom kraju u interaktivnom razgovoru sa zainteresirama razgovaralo se o različitim vrstama klima uređaja, tehnološkim novitetima te kako se grijati za tek stotinjak kuna mjesečno. Više o najjeftinijem grijanju s klima uređajem možete pročitati na ovom linku.

U sklopu promotivnih aktivnosti svim posjetiteljima predavanja dodijelili smo poklon bonove naše tvrtke.

Zainteresiranim građanima obratila se i Ana Bajlo, voditeljica projekta Fiesta, koja je rekla nešto više o projektu, ostvarenim uštedama energije te Lokalnoj potrošačkoj grupi Zadar.

Cilj projekta FIESTA je ušteda energije u kućanstvima s djecom promjenom njihova ponašanja na način da učinkovitije koriste sustave grijanja i hlađenja, kao i poticanje da koriste one energetski učinkovitije. U sklopu projekta koji završava s rujnom građanima je bilo omogućeno da po povoljnijim uvjetima kupe energetski učinkovite sustave za grijanje i hlađenje te ostale kućanske uređaje, izolacijske materijale i usluge za poticanje mjera energetske učinkovitosti. Na ovaj način građani su ispunjavanjem kupona imali priliku kod nas kupiti neke od najkvalitetnijih uređaja na tržištu s energetskom klasom A+++ po 20% nižoj cijeni.

Tekst o predavanju i fotogaleriju možete vidjeti i na portalu gradimozadar.hr, a o njemu su izvjestili i Zadarski list, HRT Radio Zadar te Mreža TV.

Sve informacije koje vas zanimaju o grijanju s klima uređajima možete dobiti i ako nas nazovete na broj telefona 023 31 60 60 ili putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža. Osim toga, možete vidjeti uređaje i saznati sve informacije od naših djelatnika i dolaskom u prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.