27.09.2017.

Saznaj sve o učinkovitom grijanju i uzmi svoj dar

 

Želite saznati više o energetski učinkovitom grijanju i hlađenju te načinu na koji se već ove zime možete grijati za tek nešto više od 100 kuna mjesečno?

Više informacija moći ćete dobiti na predavanju koje se održava u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar u petak, 29. rujna, s početkom u 11 sati, a sve posjetitelje očekuju i prigodni darovi.

 
 

 

Predavanje organizira Grad Zadar, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo i dio je projekta Fiesta, u sklopu kojega je osnovana Lokalna potrošačka grupa Zadar. Ovim projektom građanima je omogućena kupnja energetski učinkovitih sustava za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja po najpovoljnijim uvjetima.

Naši predstavnici posjetitelje će upoznati s energetskim klasama te prednostima grijanja i hlađenja s novim klima uređajima, a za sve posjetitelje pripremili smo i prigodne poklone.

- Saznajte kako najjednostavnije izračunati potrošnju vašeg uređaja i pripremite se za zimu. Uz nove tehnologije i visoku energetsku klasu, grijanje s klima uređajem pruža jednostavnost i najveći komfor. Osim toga, s nekim od naših inverterskih klima uređaja možete se grijati cijeli mjesec za tek nešto više od 100 kuna.  Zaboravite dim, cijepanje drva, prljavu kuću zbog loženja ili pripremanje i naručivanje energenata koji su vam potrebni za grijanje. S klima uređajem trebate samo pritisnuti tipku na daljinskom i u roku od nekoliko minuta postižete željenu temperaturu u svom domu.

U sklopu projekta FIESTA snizili smo cijene vrhunskih klima uređaja Mitsubishi Electric i Toshiba s energetskom klasom A+++, a ovoga puta za sve posjetitelje tu su i darovi s kojima će se lakše pripremiti za zimu.

Sve informacije koje vas zanimaju o grijanju s klima uređajima možete dobiti i ako nas nazovete na broj telefona 023 31 60 60 ili putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža. Osim toga, možete vidjeti uređaje i saznati sve informacije od naših djelatnika i dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.