25.09.2017.

[AKCIJA] Rekorder niske potrošnje koji grije i na -30

 

Gree U Crown najbolji je klima uređaj najprodavanijeg proizvođača klima na svijetu. Uređaj koji je odličan u režimu hlađenja i grijanja, a nudi i pregršt drugih funkcija, odabrali smo za akciju „Svaki tjedan, uređaj jedan!“.

Akcija traje od ponedjeljka, 25. rujna, do ponedjeljka, 2. listopada, te do tad ovaj uređaj snage 3,5/3,6kW možete kupiti po cijeni od 10.700,00 kn. 

Ovaj uređaj je poseban i stoga što je prema proračunima njegova potrošnja za 10 sati dnevnog rada u režimu grijanja samo 4,40 kuna.

 

 
arijanova, klima, grijanje, gree, u crown, akcija, cijena,

 

U-CROWN je G 10 inverterski klima uređaj koji je prvi na svijetu počeo s korištenjem tehnologije dvostupanjskog kompresora. Zbog toga s njim imate nisku frekvenciju rada od 16Hz te 50% uštede energije. Uz hlađenje, s ovim uređajem se možete grijati uz  nominalni kapacitet rada na ekstremno niskim temperaturama na kojima drugi uređaji ne rade. Rad ovog uređaja zajamčen je na -30°C i to sa vrlo visokim kapacitetom grijanja.

Brojne funkcije

Uređaj dolazi u energetskoj klasi A++ na hlađenju i grijanju, a zbog izrazito visokih sezonskih koeficijenata omogućava vam najjeftinije grijanje. Osim toga, uz ovaj uređaj dolazi i integrirani Wi-Fi, pa njim možete upravljati i putem mobitela, tableta ili računala.

Ono što će zadovoljiti mnoge i olakšati klimatiziranje vašeg prostora je funkcija prirodnog strujanja zraka u prostoru i 3D ispuh istrujnog krilca u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“.

I-Feel mini senzor nalazi se u daljinskom i s ovom funkcijom uređaj mjeri okolnu temperaturu i prenosi signal natrag u unutarnju jedinicu. Zatim klima uređaj automatski prilagođava volumen i temperaturu ispuha kako bi se postigla maksimalna ugoda te istovremeno uštedjela energija.

Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora, funkcijom izuzetno tihog rada.  Na daljinskom možete odabrati rad s 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.

Izgled i dizajn

Besprijekoran, ultra tanki dizajn unutrašnjih zidnih jedinica koji se uklapa u sve tipove stambenih i uredskih prostora, odražava njihovu profinjenost i kvalitetu. Jedinica posjeduje elegantan LED zaslon za prikaz zadane temperature i trenutne temperature, kao i I-Feel mini senzor.

Uređaj pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature, dok će zimi jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

Ovaj iznimni uređaj šaljemo na područje cijele Hrvatske, a na području Zadarske i Ličko-senjske županije nudimo i uslugu ugradnje uređaja uz čak 5 godina jamstva.

Za narudžbu uređaja kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.