18.09.2017.

[AKCIJA] Japanska klima koja čuva dom i uništava stres

 

Super Daisekai 8 iz Toshibe odabir je za ovotjednu akciju „Svaki tjedan, uređaj jedan!“. Uređaj po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u našoj ponudi od ponedjeljka, 18.rujna.

Super Daisekai 8 vrhunski je model japanskog brenda Toshiba koji dolazi u najvišem stupnju energetske učinkovitosti A+++. Namjenjen je hlađenju i grijanju, a uređaj od 3,5 kW ima vrlo visoke sezonske koeficijente, SEER 8,9 i SCOP 5,1 te osigurava vrlo nisku potrošnju električne energije.

arijanova, klima, akcija, toshiba, super daisekai 8

Uz brojne tehnološke dodatke, posebno je privlačna funkcija 8°C. Putem ove funkcije uređaj tijekom zimskih mjeseci održava temperaturu u prostoru te spriječava smrzavanje i pucanje cijevi. Osim toga, na vaš zahtjev možete i odleđivati vanjsku jedinicu klima uređaja.

Super ionizator je još jedna od odličnih funkcija, a s ovim dodatkom dolazi do promjene naboja iona i poboljšanja kvalitete zraka. Na ovaj način dolazi do bolje izmjene tvari i razgradnje napetosti u tijelu, što vas rješava nakupljenog stresa. Ovaj klima uređaj opremljen je i iznimno učinkovitim plasma filterom, pročišćivačem zraka, koji jamči filtriranje najsitnijih čestica te su njegove elektrostatske ćelije u stanju ukloniti čak 99% svih štetnih tvari.

Ne morate zimi doći u hladnu kuću, jer uz ovaj klima uređaj dobivate i mogućnost Wi-Fi upravljanja. Vašu klimu moći ćete namjestiti da radi kada želite, preko vašeg pametnog telefona.

Uređaj je i skladno dizajniran tako da se vrlo lako može uklopiti u interijer vašeg doma. Novost kod ovog uređaja je i daljinski upravljač koji je opremljen LED pozadinskim osvjetljenjem te olakšava korištenje i prilikom smanjene vidljivosti.

Samo ovaj tjedan cijena uređaja je primamljivih 8.990,00 kuna, što je najniža cijena u Hrvatskoj. Ovaj iznimni uređaj šaljemo na područje cijele Hrvatske, a na području Zadarske i Ličko-senjske županije nudimo i uslugu ugradnje uređaja uz čak 5 godina jamstva.

Za narudžbu uređaja kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.