11.09.2017.

[AKCIJA] Klima uređaj s 'umjetnom inteligencijom'

 

Akcija „Svaki tjedan, uređaj jedan!“ se nastavlja, a ovoga tjedna od ponedjeljka, 11.rujna do ponedjeljka, 18. rujna na akciji je vrhunski dizajnerski uređaj iz Mitsubishi Electric radionice – MSZ-LN Elite inverter serija. Kao što smo i najavili, ovaj mjesec na akciji su nam uređaji koji rade izvrsno na hlađenju, a griju i na temperaturama od –20° Celzijevih.

arijanova, akcija, cijena, klima, mitsubishi

Ovaj uređaj mnogi nazivaju i klima s umjetnom inteligencijom, jer ga odlikuju brojne tehnološke inovacije.

Prvo što će vas privući ovom uređaju je njegov moderan izgled, dizajnerski oblikovan, a kako bi pristajao svakom interijeru dolazi u četiri boje – rubin crvenoj, prirodno bijeloj, biserno bijeloj i onyx crnoj. Ipak, ono što će vas definitivno osvojiti su senzori zbog kojih se neki usude reći i da je ovo klima uređaj s umjetnom inteligencijom.

3D I see senzori prate sobnu i vanjsku temperaturu te solarno zračenje. Osim toga, ovi pametni senzori prate i osobe podešavajući temperaturu prema svima u prostoru pojedinačno. Infracrveni senzor nudi još i više, pa prati i fizičku aktivnost u prostoru te temperature ruku i nogu svih osoba u prostoru koji se klimatizira.  Prema tome mjeri razinu ugode i neprestano prilagođava svoj rad. Uređaj tako radi efikasnije, a boravak u prostoru je više nego ugodan.

Ovi klima uređaji dolaze u najvišem energetskom razredu A+++  i najbolji su odabir za klimatiziranje cijele godine, bilo u režimu hlađenja ili grijanja. Modeli LN su novi rekorderi energetske učinkovitosti i tehnološki lider na tržištu.

S ovim uređajem serijski dobivate WiFi modul. Moćni filterski sustav uklanja 99% štetnih čestica iz zraka, bilo da se radi o bakterijama, virusima, alergenima. Top model ovog uređaja zahvaljujući posebnom premazu isparivača osigurava smanjenu potrošnju električne energije do 18%. Četverostruke lamele uspuha omogućavaju usmjeravanje zraka na više nivoa, pa čak i na dvije razine prostora (prizemlje i galeriju).

Kao i ostali klima uređaji iz tvrtke Mitsubishi Electric i ovu seriju odlikuje vrlo tihi rad, a razina zvuka unutarnje jedinice može se usporediti sa šaptom.

Samo ovaj tjedan cijena uređaja je primamljivih 11.390,00 kuna, što je najniža cijena u Hrvatskoj. Ovaj iznimni uređaj šaljemo na područje cijele Hrvatske, a na području Zadarske i Ličko-senjske županije nudimo i uslugu ugradnje uređaja uz čak 5 godina jamstva.

Za narudžbu uređaja kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-maila, chata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.