04.09.2017.

[AKCIJA] Fokusiraj se na budućnost

 

Za početak akcije „Svaki tjedan, uređaj jedan“ koja će trajati kroz četiri tjedna u rujnu osigurali smo vam najbolju cijenu Sinclair FOCUS serije.

Nudimo vam najnižu cijenu klima uređaja koji će zadovoljiti sve vaše potrebe kod hlađenja i grijanja. Uređaj možete vidjeti u našem prodajno-izložbenom centru na adresi Put Biliga 2 te dogovoriti i ugradnju na području Zadarske i Ličko-senjske županije. Uređaj po ovoj cijeni, ali bez montaže, možete i naručiti te vam ga šaljemo na područje cijele Hrvatske.

Samo ovaj tjedan Sinclair Focus možete imati po akcijskoj cijeni od 3700 kuna.

Definitivno vam dajemo najbolji omjer cijene i kvalitete.

Sad malo o ovom uređaju. Pregršt tehnoloških inovacija uz moto „Fokusirajte se na budućnost“ pridonijet će većoj razini ugode u prostoru koji klimatizirate, a dodatnu sigurnost dobivate i s pet godina jamstva pri našoj ugradnji.

Ovaj klima uređaj dolazi u energetskoj klasi A++ u režimu hlađenja, te A+ kod grijanja. Uz visoke sezonske koeficijente jamči vam vrlo nisku potrošnju električne energije. Veći komfor i dodatne uštede možete ostvariti i uz standardni dodatak Wi-Fi modul s kojim ćete vašim „klimatskim ljubimcem“ upravljati i preko mobitela.

Dodatak koji ima ovaj uređaj oduševit će sve one koji uživaju u prirodi, jer Cold plasma generator čisti zrak te stvara prirodnu bio-klimu bogatu aktivnim molekulama kisika. Filteri s aktivnim ugljenom te V-filter s katehinom, ekstraktom iz zelenog čaja, apsorbirat će mirise i štetne tvari iz zraka te zadržati i sterilizirati čestice prašine.

Serija FOCUS okrenuta je budućnosti te kao radnu tvar koristi novo, najnapredniji rashladni freon R 32 s kojim se emisije štetnih plinova, koje su snižene i s prethodnim R410, sada smanjuju za dodatnih 70 posto.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i naručite svoj Sinclair Focus već danas, kontaktirajte nas ovdje. Za sve informacije dostupni smo putem chata na internetskoj stranici, društvenih mreža ili na broj telefona 023 31 60 60.

#pripremiklimuzazimu #svakitjedanuređajjedan #arijanova