08.04.2011.

VIVAX klima uređaji

VIVAX je hrvatski brend, a njihovi klima uređaji poznati su zbog vrhunskih karakteristika. Nove serije ističu se dizajnom, ali i najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti. Ujedno njihovi uređaji spadaju u najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Ovisno o modelu ovi uređaji nude različita tehnološka dostignuća i dodatke poput 3D ispuha i ionizatora, a vrlo važno je i to što tiho rade kod hlađenja, kao i kod grijanja prostora.

Vivax klima uređaji pripadaju skupini BEST BUY proizvoda za svakog kupca.

U našoj ponudi možete pronaći široki asortiman VIVAX klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja.

 

S+ design serija uređaj je jednostavnog dizajna, s izravnim pristupom filteru i opcijom samočišćenja. Osim toga ovaj klima uređaj ima i mogućnost proširenja WiFi modula te možete upravljati svojom klimom putem pametnog telefona. Mogućnost grijanja na 8 stupnjeva Celzijevih osigurava da vam se u prostorima koje manje koristite tijekom zime u domu zadrži temperatura koja će sačuvati tehničku opremu i onemogućiti zaleđene vodovodne cijevi. Svojim kompaktnim dimenzijama i bijelom bojom izvrsno će se uklopiti u Vaš interijer. To potvrđuje i Good Design Award, nagrada dodijeljena upravo ovoj seriji.

vivax, klima, zadar, arijanova, ponuda

M design serija jedan je od osnovnih modela Vivax klima uređaja koji imaju jednostavan dizajn, izravan pristup filteru i jednostavno se rastavljaju. S visokim sezonskim koeficijentima u klasi A++ i A+ vrlo su mali potrošači električne energije. Uz samočišćenje, novost je i mogućnost proširenja WiFi modula. Ova serija ima i mnoštvo funkcija kojima se štedi energija te osigurava udobnost i praktičnost. Klasični dizajn i bijela boja savršeno se uklapaju u svaki interijer. S uređajem dolazi indikator istjecanjja hladnog medija te bio filter.

arijanova,klima, zadar, vivax

V-design serija vrhunac je umijeća dizajna iz Vivaxove radionice. Osim modernog izgleda, crne i zlatne boje, koja se uklapa i u najzahtjevniji interijer ovaj uređaj ima razne funkcionalnosti kao 3D airflow i I Feel funkcije koje puno učinkovitije usmjeravaju zrak iz uređaja. Ionizator koji se nalazi u ovom uređaju popravlja kvalitetu zraka u prostoriji. Uz visoke sezonske koeficijente, ovaj uređaj je nizak potrošač električne energije, a namjenjen je hlađenju i grijanju te radi i na -20 stupnjeva Celzijevih. Moguće ga je nadograditi WiFi modulom.

vivax, klima, zadar, arijanova, ponuda

R-design serija ističe se vrlo dobrim sezonskim koeficijentima te raznim funkcijama koje poboljšavaju djelovanje klima uređaja. Uređaj radi i na temperaturi od -15 stupnjeva Celzijevih te je namijenjen i grijanju i hlađenju. I Feel Senzor omogućava mjerenje temperature u neposrednoj blizini daljinskog upravljača i tako omogućava preciznije i prijatnije okruženje uz uštedu energije. Osim toga ova serija ima i ionizator koji poboljšava kvalitetu zraka u prostoriji. Ova serija dolazi u bijeloj i zlatnoj boji i ima mogućnost nadogradnje WiFi modulom te upravljanja uređajem preko pametnog telefona.

 

vivax, klima, zadar, arijanova, ponuda

 

Y-design serija s energetskim razredom A+++ namijenjena je hlađenju i grijanju te radi i na temperaturi od -32 stupnja. Među brojnim funkcijama ovaj uređaj ima detektor pokreta i I Feel funkciju te kontrolu vlažnosti zraka. Uz ionizator koji popravlja kvalitetu zraka u prostoriji, uređaj ima i biofiltere . Uz njega dolazi i WiFi modulom koji s jednostavnom aplikacijom omogućava upravljanje klima uređajem preko smartphonea gdje god se nalazili. Potrošnju električne energije možete smanjiti i uz ECO mod s kojim štedite energiju i do 60 posto dok spavate. U slučaju kvara uređaj počinje raditi s Emergency using function. Uz samočišćenje, ovaj uređaj omogućava i bešumnu opciju rada.

 

vivax, klima, zadar, arijanova, ponuda

 

Našu kompletnu ponudu VIVAX klima uređaja pogledajte na ovom linku, a za dodatne informacije nazovite nas na 023) 31 60 60 ili nas kontaktirajte putem e-maila.