06.04.2011.

SINCLAIR klima uređaji

Tvrtka SINCLAIR na tržištu nudi uređaje s visokom razinom kvalitete i pouzdanosti te su jedni od najprodavanijih u našem asortimanu. Njihov cilj je unošenje kvalitete i udobnosti u živote korisnika te zaštita okoliša.  Nude širok asortiman proizvoda, a podrška i nakon prodaje im je prioritet.

U našoj ponudi možete pronaći klasične zidne i podne jedinice, multi split sisteme, kazetne i kanalne jedinice te odvlaživače zraka.

 

ROCKY serija svakako će privući Vašu pažnju. Ekonomično hlađenje i grijanje srezat će vaše troškove, a male dimenzije unutarnje jedinice uklopit će se u svaki prostor. Ovi uređaji dolaze u energetskom razredu A+/A+ za hlađenje i grijanje. Čišćenje panela je jednostavno, a imaju i dvije vrste filtera: katehinski i aktivni ugljen s kojima čiste zrak od bakterija, virusa i alergena. Odvod kondenzata je s dvije strane.

Arija nova, klima, zadar, ponuda, sinclair

ELEMENT serija najprodavanija je iz Sinclair asortimana, a nudi ekonomična rješenja za dom ili ured. Namjenjen je hlađenju i grijanju u energetskom razredu A+/A+. Pročišćava zrak u prostoriji pomoću filtera s katehinom i aktivnim ugljenom. Zajedno s opcijom noćnog rada, miran i ugodan san Vam je zajamčen u svako godišnje doba. Kao dodatnu opremu možete odabrati GSM modul.

Arija nova, klima, zadar, ponuda, sinclair

ARCTIC serija nudi unikatni i elegantni dizajn uz energetske razrede A++/A++. Unutarnja jedinica može se kontrolirati pametnim telefonima. Osim sjajnog dizajna, ovaj uređaj je jedinstven po tome što grije i kada su vanjske temperature do -30°C. Ovaj uređaj dolazi s dvije vrste filtera, katehinskim i s aktivnim ugljenom te čisti zrak od virusa, bakterija i alergena. Ima i novu konstrukciju kompresora, a odlikuje ga i tihi rad.

Arija nova, klima, zadar, ponuda, sinclair

ZOOM serija dolazi u energetskom razredu A++/A+ i energetski je učinkovita. LED zaslon i infracrveni prijemnik skriveni su ispod prednjeg panela. Unutarnja jedinica ima integrirani WiFi modul, s kojim možete pratiti i upravljati radom pomoću pametnog telefona. Uređaji imaju I Feel funkciju koja prepoznaje osobe u sobi i kada ih nema smanjuje potrošnju. Ovaj uređaj ima i hladni plazma generator te filtere s katehinom i aktivnim ugljenom.

Arija nova, klima, zadar, ponuda, sinclair

FOCUS serija može dolazi u energetskom razredu A++ i za razliku od starijih klima uređaja s njim ćete smanjiti troškove i potrošnju električne energije. Posebnost ovog uređaja je i to da koristi novo, ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R32 s kojim se emisije štetnih plinova koji idu u atmosferu smanjuje i do 70 posto. U standardnu opremu ide i WiFi modul s kojim ćete vašim klima uređajem moći upravljati i putem smartphona. V Filter s katehinom , ekstraktom iz zelenog čaja, sa svojom aromatskom jezgrom apsorbira mirise i štetne tvari iz zraka te dugoročno zadržava i sterilizira čestice prašine. Cold plasma generator čisti zrak i stvara prirodnu bio-klimu bogatu aktivnim molekulama kisika, poznatim kao ioni.

Arija nova, klima, zadar, ponuda, sinclair

Našu kompletnu ponudu pogledajte na ovom linku, a za više informacija nazovite nas na 023)31 60 60 ili nas kontaktirajte putem e-maila.