05.04.2011.

MITSUBISHI ELECTRIC klima uređaji

Mitsubishi Electric klima uređaji izdvajaju se kao top klasa, a uz visoku funkcionalnost odlikuju ih vrhunske karakteristike i dizajn. Mitsubishi Electric poznat je i po korištenju naprednih tehnologija te imaju najtiše i najštedljivije klima uređaje na tržištu. U našoj ponudi nudimo vam široki asortiman uređaja od klasičnih zidnih i stropno-podnih jedinica, do kazetnih split sustava i kanalnih sustava, kao i VRF sustava.

Uređaji su se pokazali vrlo dobro za grijanje prostora, a među modelima možete izabrati i one koji imaju WiFi, Plasma Quad sustav filtracije, prirodno strujanje zraka, 3D „I-see“ senzor te „Hyper heating“ – grijanje pri ekstremno niskim temperaturama,

 

Serija MSZ-DM – maksimalna udobnost i minimalna buka. Kompaktne i visoko učinkovite jedinice te napredna inverterska tehnologija pružaju značajnu uštedu energije i udobnost u režimu grijanja i hlađenja tijekom cijele godine. Ovaj model ima jednostavni tajmer i mogućnost dodatnih multifunkcionalnih mogućnosti, a napredna inverterska kontrola nudi učinkovit rad cijelo vrijeme.

arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda

Serija MSZ-HJ - jedan je od osnovnih modela koji kao i ostali Mitsubishi Electric modeli nudi tihi rad uz maksimalnu udobnost. Uređaj ima jednostavne linije i jednostavan je za upotrebu, a njegova velika prednost je ekonomičnost rada uz DV inverter kontrolu.

arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda

Serija MSZ-GF - nudi učinkovitost i eleganciju uz standardni tihi rad i nisku potrošnju energija zbog DC inverter tehnologije. Ova serija ima Nano platinum filter te posebnu značajku – upuhivanje širokog mlaza zraka koji nudi mogućnost klimatiziranja velikih površina uz dobru cirkulaciju zraka. Uređaj dolazi u energetskim razredima A++.

 

 
arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda

 

Serija MSZ SF - opisana je kao harmonija u svakoj prostoriji vašeg doma. Ovo je jedan od najprodavanijih modela Mitsubishi Electric klima uređaja, a odlikuje ga tihi rad i elegantan oblik. Odličan je za grijanje do -20 stupnjeva Celzijevih te uz njega dolazi i nano platinum filter koji neutralizira bakterije, viruse, alergene i neugodne mirise.

arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda

Serija MSZ-EF (Kirigamine Zen) – ova serija nudi funkciionalnost i odličan izgled koji dolazi u tri boje – crnoj, sivoj i bijeloj. Uređaj se pokazao kao odličan za grijanje prostora, ima nisku razinu buke i kombinira tihi rad uz ultra nisku potrošnju energije i visoke performanse. Uređaj dolazi s Nano platinum filterom koji neutralizira bakterije, viruse i alergene, kao i neugodne mirise.

 

arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda

 

Serija MSZ-FH - opisana je kao tehnološki savršen klima uređaj koji ima gotovo sve najkvalitetnije funkcije od niske potrošnje do vrlo tihog rada. Ovaj uređaj ima i najjači sustav filtracije Plasma Quad koji otklanja baterije i vuruse, alergene i prašinu pomoću lektričnog polja. Omogućava i grijanje na ekstremno niskim temperaturama s funkcijom Hyper heating te prirodno strujanje zraka, a s osam senzora radi 3D analizu temperature u prostoru i izbjegava direktno puhanje u osobe.

 
arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda

Serija MSZ-LN ili Elite inverter - ima najviši energetski razred A+++  te se koristi i za hlađenje i grijanje. S ovim uređajem serijski dobijate WiFi modul te ugrađeni 3D I see sensor koji usmjerava zrak ovisno o položaju osoba u prostoriji. Plasma sustav uklanja bakterije, viruse, alergene i prašinu. Četverostruke lamele uspuha omogućavaju usmjeravanje zraka na više nivoa, pa čak i na dvije razine prostora (prizemlje i galeriju). Osim ovoga odlikuje ga i vrlo tihi rad, a razina zvuka unutarnje jedinice može se usporediti sa šaptom. Uređaj je dizajnerski osmišljen i dolazi u tri boje: crnoj, bijeloj i rubin crvenoj boji.

 

arija nova, mitsubishi, klima, zadar, ponuda
 

 

U našoj ponudi još možete pronaći i ostale modele poput stropno-podnih jedinica, kazetnih i kanalnih sustava te VRF sustava.

Našu ponudu Mitusbishi Electric klima uređaja pogledajte na ovom linku, a za više informacija nazovite nas na 023) 31 60 60 ili nam pišite na e-mail.