02.08.2017.

Pobjedi i ti toplinski val!

 

Ljeto i vrlo visoke temperature uz toplinski val, koji je naš kraj u meteoalarmu obojao u crvenu boju, stvaraju glavobolje mnogima. Hitnim službama povećan je broj intervencija, a liječnici savjetuju česta rashlađivanja, što češće odmore i uzimanje što više tekućine.

Najbolje je u popodnevnim satima ostati doma, a za udobnost i rashlađivanje upalite svoj klima uređaj. Imate mogućnost upravljanja temperaturom, količinom vlage, a kod mnogih modela i distribucijom te kvalitetom zraka u prostoru koji klimatizirate.

Vrlo lako u ove vruće dane vaš prostor možete napraviti idealnim za boravak.

arija nova, klima, klima uređaji, zadar, hlađenje

Klima uređaji donose brojne prednosti:

 

  • Komfor – s klimom najjednostavnije možete doseći idealnu temperaturu životnog ili radnog prostora, tijekom cijele godine. Ljeti se možete hladiti, a zimi grijati.

 

  • Zdravlje – pravilna upotreba klima uređaja, uz čisćenje filtera i redovno servisiranje može pogodno utjecati na zdravlje, posebno u spriječavanju alergija, a neke od opcija (poput ionizatora) mogu smanjiti količinu stresa.

 

  • Ekonomičnost – klima uređaji koje vam nudimo su visoke energetske klase i inverterski modeli, a uz visoke sezonske koeficijente SEER i SCOP vaše hlađenje ili grijanje trošit će vrlo malo električne energije.

 

  • Čistoća – za razliku od grijanja na čvrsta goriva, za klimu ne trebate pelete, naftu ili drvo, ne trebate prostor gdje ćete ih skladištiti i u vašem domu neće biti dima i prljavštine. Uz to, možemo vam preporučiti i klima uređaje s različitim filterima koji uništavaju bakterije i alergene, čiste zrak od neugodnih mirisa te ga čak i poboljšavaju.

 

Nudimo vam najbolji izbor klima uređaja provjerenih proizvođača – Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Gree, Sinclair, Vivax i Azuri. Klikom na link odaberite uređaj koji vas zanima i pogledajte njegove karakteristike, a za dodatne informacije nas kontaktirajte ili posjetite naš prodajno-izložbeni centar.