26.07.2017.

Kako pametno odabrati klima uređaj?

 

 

Kupnja klima uređaja nije kao kupnja većine drugih kućanskih aparata. Bez instalacije klima je samo poluproizvod. Vrlo je važno da vaš klima uređaj postave ovlašteni instalateri, jer samo tako možete imati punu garanciju na uređaj i biti sigurni da ste u potpunosti dobili ono što plaćate.

arija nova, zadar, klima, uređaji, zadar, klimatizacija, zima, motherhorn

 

Pomoć pri odabiru

Pri posjeti našem prodajno-izložbenom centru iskusni djelatnici će vam preporučiti uređaj uzevši u obzir vaše želje i potrebe. Naime,kod odabira uređaja trebate gledati na parametre da bi dobili ono što zaista trebate. Važno je gledati na parametre poput kvadrature prostora, namjene uređaja ( hlađenje i dogrijavanje ili i grijanje op.a.), visinu prostorije, dok su položaj postavljanja uređaja i izolacija objekta faktori koji će u konačnici utjecati na performanse i potrošnju energije. Koji uređaj bi vam odgovarao možete provjeriti i putem kalkulatora na našoj novoj internetskoj stranici.

 

Želite efikasan uređaj koji manje troši?

Naši djelatnici preporučit će vam različite uređaje iz različitih cjenovnih razreda, dok ste vi oni koji odlučujete i izražavate svoje želje.

U ponudi imamo samo inverterske modele i uređaje visoke energetske klase koji smanjuju potrošnju električne energije te osiguravaju tihi rad. Inverterski modeli rade s nekoliko jačina, tako da vaša klima prilikom približavanja temperaturi koju ste odredili smanjuje snagu rada. Ono što dobivate na taj način je ekonomičniji rad, gotovo 30 posto manja potrošnja i manje opterećenje električnih instalacija. Nakon odabira uređaja i klase koja vam odgovara, na vama je da odaberete i želite li neke od funkcija poput: samočišćenja, 3D ispuha, I see senzora, plazma filter, ionizator ili Wi-Fi modula s kojim dobivate mogućnosti upravljanja klimom i uštede putem vašeg mobitela.

Potrošnju klima uređaja lako možete izračunati tako da snagu uređaja podijelite sa sezonskim koeficijentom i tako dobijete točan podatak o potrošnji u kWh. Ovisno o energetskoj klasi uređaja uštede mogu biti i do 40 posto.

 

Montaža uređaja

Postavljanje unutarnje i vanjske jedinice odradit će vam naši timovi s dugogodišnjim iskustvom montaže različitih klima uređaja za koje smo i ovlašteni serviseri. Profesionalnim radom i iskustvom potrudit će se da vaša investicija bude zaista isplativa. Nećemo zanemariti niti činjenicu kako je važno da se unutarnja jedinica uklopi u interijer, a vanjska da ne nagrdi eksterijer.

Tek spajanjem vanjske i unutrašnje jedinice i punjenjem plinom vi dobivate siguran proizvod s jamstvom.

 

Najpametniji odabir za klimatizaciju

Već godinama radimo s provjerenim tvrtkama i sigurni smo u klima uređaje koje vam nudimo. Baš zbog toga dajemo garanciju koja traje čak pet godina i popust od 10% na gotovinsko plaćanje.

Pridružite se tisućama naših zadovoljnih kupaca i korisnika i budite u potpunosti zadovoljni vašim klimatiziranim prostorom.

Napravi pametan izbor za najisplativije hlađenje i grijanje, kontaktiraj nas!