17.07.2017.

Klimatizirali smo Apios, Replay, Hrvatske ceste...

 

 

Sezona je u punom jeku i timovi naših montažera doslovno „lete“ sa zadatka na zadatak. Možemo se pohvaliti da pružamo kompletnu uslugu klimatizacije i najbolja rješenja za hlađenje, ali i grijanje, brojnih privatnih i komercijalnih objekata. Klima uređaje i ventilacijske sustave postavljamo diljem sjeverne Dalmacije, po otocima zadarskog arhipelaga, a često nas radni zadaci odvedu i do Ličko-senjske županije.

 

Benzinska postaja APIOS na Žmirićima

Uz svakodnevne poslove u posljednje vrijeme smo klimatizirali i nekoliko interesantnih komercijalnih objekata. Jedan od njih svakako je i kompletno opremanje nove benzinske postaje APIOS na Žmirićima. Benzinska postaja opremljena je vrhunskom klimatizacijskom opremom Mitsubishi Electric te kompletnom ventilacijom i rekuperacijom zraka.  Postavili smo provjerenu Mitsubishi Electric, VRF seriju klimatizacijskih sustava koja je idealno rješenje za velike stambeno-poslovne objekte te se na nju može spojiti veći broj unutarnjih jedinica.

Ovo je jedna od postaja na kojoj možete svoj automobil „osvježiti“ A-motion gorivom.

- U ponudi je vrhunsko A-motion gorivo, koje se od standardnih razlikuje po tome što je poboljšano najmodernijim paketom aditiva osmišljenim posebno od strane OMV-a. Osim vrhunskog OMV goriva, nove, moderne benzinske postaje ujedno pružaju raznoliku ponudu pića i peciva u vlastitom A-Caffeu koji se nalazi u sklopu svake APIOS benzinske postaje, kazali su iz APIOS-a.

 

Vanjske jedinice teške skoro 300 kila na vrhu zgrade

Među interesantne radne zadatke u zadnje vrijeme svakako možemo ubrojiti i ugradnju klimatizacijskog sustava u novi prostor Hrvatskih cesta u Zadru. Najveći izazov našim montažerima bio je postavljanje dvaju Fujitsu Airstage sustava od kojih je svaki težak više od 275 kilograma. Uz vanjske Airstageve postavljene su i 23 unutarnje jedinice s ukupnom snagom od skoro 70 kW

Zbog velikih dimenzija uređaja i visine stambene zgrade, za podizanje uređaja morali smo koristiti i kamion s dizalicom.    

Fujitsu Airstage je visokofunkcionalan sustav za klimatizaciju s visokim kapacitetom hlađenja i grijanja. Napravljen je prema VRF tehnologiji tvrtke Fujitsu General, a jedinica je dovoljna za postavljanje do 26 klima uređaja i tijekom jednog sata ima mogućnost zračne cirkulacije u prostoru veličine čak 13 tisuća metara kubičnih. Ovakvi sustavi imaju nekoliko prednosti u odnosu na konvencionalne klima uređaje, a odlikuju ih visoke performanse i minimalan gubitak energije te su i ekološki prihvatljivi.

 

Klimatizirali smo i novu, modernu trgovinu Replay na Poluotoku.

Klima uređaj uklopili smo u interijer trgovine koji su oblikovali dizajneri iz Replaya radeći u skladu s jedinstvenim duhom grada u kojem savršeno funkcioniraju prošlost i moderno.

- Jednostavne metalne konstrukcije kombinirane sa zrcalnim staklenim površinama na kojima su izloženi modni dodatci i obuća, pokazale su se savršene za prezentaciju ovog dijela kolekcije. S druge strane velika masivna drvena ploha na stolu uz denim wall idealno naglašava boje aktualnih jeans modela. Minimalistički izrađene metalne konstrukcije u kombinaciji s artistički oslikanim zidom koja je dizajniran za interijere ovog tipa Replay storeova, u prvi plan stavljaju asortiman ovog bezvremenskog brenda. Harmoničan ambijent upotpunjen s diskretnom rasvjetom svakom posjetitelju koji uđe u store pruža jedinstveni doživljaj shoppinga, kažu iz Replaya.

Mi možemo dodati i da je za njihovu novu trgovinu odabran i odličan Toshiba klima uređaj opremljen inteligentnim filterskim sustavom IAQ koji koristi tvari iz prirode za pročišćavanje zraka.

 

 

Pogledajte i ostatak naše referentne liste. Nudimo vam kompletnu uslugu za klimatiziranje i najzahtjevnijih prostora, izbor možete pogledati u našem prodajno-izložbenom centru ili nas kontaktirajte za više informacija.