13.06.2017.

Naš partner Sinclair postao je sponzor Hajduka i najavio veliku investiciju u Zadar!

 

- U Hajduku je najbolja klima, novi je moto Sinclaira, tvrtke čiji su klima uređaji zbog omjera cijene i kvalitete među najprodavanijim artiklima iz našeg asortimana.


Naime, tvrtka Sinclair s kojom već godinama imamo uspješnu suradnju i dugogodišnje partnerstvo, zbog čega smo nedavno dobili i nagradu, postala je poslovni partner Hajduka.

Ugovor s nogometnim klubom potpisan je u Bijelom salonu poljudskog stadiona gdje je održana i konferencija za medije na kojoj je najavljena mogućnost da se Sinclair pojavi i na dresu, ali i investicija na zadarskom području od 10 milijuna eura.

Klima uređaji, zadar, arija nova, tekst, klima, klima centar

foto: Robert Matić/ hajduk.hr

Ivo Nešpor, vlasnik tvrtke Sinclair i počasni konzul Republike Hrvatske u Češkoj, na konferenciji za medije kazao je kako se i na ovaj način povezuju Hrvatska i Češka te najavio nove investicije.

- Još više povezujemo Hrvatsku i Češku, Split i Brno, gdje naša tvrtka ima centralu. Poslujemo diljem Europe, Azije i Afrike, a širimo se i na američko tržište. Znamo da je Hajduk osnovan u Češkoj. Nadam se da ćemo se na ovoj način još bolje širiti na hrvatskom tržištu. Imamo investiciju u Zadru vrijednu 10 milijuna eura. Suradnja tamo traje više od 10 godina, surađujemo na bazi sporta, kulture i ekonomije, kazao je Nešpor.

Ivan Kos, predsjednik Hajduka bio je zadovoljan potpisom ugovora i novim partnerom.


- Bili su mukotrpni razgovori, ali našli smo zajednički jezik i nadam se da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Želimo da ovo bude 'win - win' situacija i da će i Hajduk i Sinclair imati koristi, rekao je Kos.

Igor Perutka, direktor tvrtke Sinclair Zagreb, rekao je kako im je čast biti sponzor Hajduka.

- Imamo u ponudi sve što je potrebno za klimatizaciju. Želimo da cijena bude što prihvatljivija, a učinak što veći. Želimo se predstaviti na području Dalmacije, a što je bolje nego da se prezentiramo kroz Hajduk. Ovdje je atmosfera najbolja, najsrdačnija i najprijateljskija. Čast nam je biti sponzor Hajduka, kazao je Perutka.

Pogledajte našu ponudu Sinclair klima uređaja, a za sve informacije nam se slobodno javite putem e-maila ili na broj 023 31 60 60.