11.05.2017.

Prepolovite račune za električnu energiju korištenjem WiFi-ja

 

Želite doći u rashlađen dom, a potrošiti manje električne energije? Vlasnik ste apartmana i smatrate da vaši gosti troše previše struje? Klima uređaji rade im cijelo vrijeme, ponekad čak i kada oni nisu u apartmanu!

 

 

 
Klima uređaji, zadar, arija nova, tekst, klima, klima centar

 

Svakoga mjeseca kada vam stiže račun iz HEP-a vi se bez obzira radi li klima uređaj preznojavate. Energija se troši, računi rastu, a vaša zarada je sve manja.

Imamo rješenje za vas!

Novi klima uređaji mahom spadaju u visoke energetske razrede A+ i više, što znači da troše manje električne energije, a kao dodatnu opciju možete izabrati WiFi modul. S ove dvije opcije potrošnju električne energije možete smanjiti na minimum i to ćete osjetiti na računima za električnu energiju.

WiFi modul omogućava Vam da upravljate vašim klima uređajem i kada niste u blizini vašeg doma ili apartmana te da pratite potrošnju putem aplikacije koju možete instalirati na vaš smartphone ili računalo. Ova dodatna opcija omogućit će vam da upalite klima uređaj prije nego dođete u vaš prostor te ga po želji ohladite ili ugrijete i dovedete ga do željene razine udobnosti. Ukoliko je vaš klima uređaj dio dodatne ponude u turističkoj djelatnosti, WiFi modul daje vam totalnu kontrolu. S ovom opcijom pratite koristi li se klima uređaj i u kojoj mjeri te sami možete napraviti uštede ako se uređaj ne koristi razumno.

U našoj ponudi imamo različite klima uređaje koje možete opremiti s WiFi modulom. Klima uređaji s ugrađenim WiFi modulom su Gree i Sinclair te Mitsubishi iz Elite Inverter serije, dok u ostalim uređajima ovu opciju možete izabrati i doplatiti.

Našu ponudu pogledajte na ovim linkovima.
Vivax
Sinclair
Gree
Fujitsu
Toshiba
Mitsubishi
Daikin
Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite.