02.05.2017.

Gree U-Crown: klima uređaj za sve što vam treba

 

Gree U-CROWN je klima uređaj s kojim osiguravate ugodno grijanje i hlađanje tokom cijele godine pri najektremnijim vremenskim uvjetima. Ovaj klima uređaj poseban je jer zbog visokih sezonskih koeficijenata SEER i SCOP ima ultra nisku potrošnju energije, a osim toga odlikuje ga tihi rad i visoke performanse.

 

 

 

Ovaj G 10 inverterski klima uređaj prvi na svijetu počeo je s korištenjem tehnologije dvostupanjskog kompresora, a osim hlađenja, s njim se možete grijati uz  nominalni kapacitet rada na ekstremno niskim temperaturama na kojima drugi uređaji ne rade. Naime, rad ovog uređaja zajamčen je na -30°C i to sa vrlo visokim kapacitetom grijanja.

Besprijekoran, ultra tanki dizajn unutrašnjih zidnih jedinica koji se uklapa u sve tipove stambenih i uredskih prostora, odražava njihovu profinjenost i kvalitetu. Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora, funkcijom izuzetno tihog rada, tehnologijom efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru (3D ispuh), ispuhom istrujnog krilca u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“, sa 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.

Jedinica posjeduje elegantan LED zaslon za prikaz zadane temperature i trenutne temperature, kao i I-Feel mini senzor. I-Feel mini senzor nalazi se u bežičnom upravljaču te može osjetiti okolnu temperaturu u prostoriji i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu na temelju kojeg unutarnja jedinica automatski prilagođava volumen i temperaturu ispuha kako bi se postigla maksimalna ugoda te istovremeno uštedjela energija.
Jedinica dolazi sa integriranim WiFi lokalnim sučeljem koje omogoćuje dodatnu fleksibilnost korisniku prilikom upravljanja klima uređajem jer korisnik sada, klima uređajem može upravljati putem Smartphone-a, tableta ili računala.

 

Uređaj pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature, dok će zimi jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

 

 

Gree - vaše dijete zaslužuje dobar san

 

Gree je jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

 

Cijelu ponudu GREE uređaja pronađite ovdje.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.