11.04.2017.

Elite Inverter serija osvaja tehnologijom i dizajnom

Mitsubishi Electric predstavio je seriju Elite Inverter klima uređaja koji se prema karakteristikama već mogu svrstati među najbolje klima uređaje na tržištu.

 

 

Karakteristike, tehnologija i izgled napravljeni su tako da zadovolje i najzahtjevnije korisnike. Uređaji iz nove serije pripadaju energetskom razredu A+++ i odlikuju ih najviši SEER i SCOP koeficijenti. Namijenjeni su hlađenju u rasponu temperature od -10 do 46 stupnjeva Celzijevih te grijanju i na temperaturi od -15 stupnjeva Celzijevih. Top modeli ovog uređaja zahvaljujući posebnom modelu isparivača smanjuju potrošnju električne energije i za dodatnih 18 posto. Osim toga, novi uređaji koriste radnu tvar R32 koja je ekološki najprihvatljivija na tržištu i za razliku od prijašnjih modela količina štetnih plinova koji idu u atmosferu smanjena je do 70 posto.

 
 

Mitsubishi Electric naziva se i tehnološkim liderom na tržištu klima uređaja, pa uz ove modele serijski dobivate i WiFi modul te vašom klimom možete upravljati pametnim telefonom ili tabletom. Ovi klima uređaji imaju i 3D I see sensor koji usmjerava zrak ovisno o temperaturi i položaju osoba u prostoriji koja se hladi. Četverostruke lamele ispuha omogućavaju usmjeravanje zraka na više nivoa, pa čak i na dvije razine prostora (prizemlje i galeriju).

 

Moćni filterski sustavi Dual Barrier Coating i Plasma Quad Plus s kojima je ova serija opremljena iz zraka uklanjaju 99 % štetnih čestica – od cigaretnog dima i prašine, do bakterija, virusa, alergena i mikročestica.

 

Unutarnja jedinica je gotovo nečujna i jačina zvuka može se usporediti sa šaptom. Osim tehničkih karakteristika velika briga posvećena je i dizajnu. Naime, ovi klima uređaji osmišljeni su tako da se svojim elegantnim dizajnom nenametljivo uklapaju u svaki interijer. Uređaj možete naručiti u četiri boje – prirodna bijela, biserno bijela, rubin crvena i onyx crna, a kao dodatni interesantni detalj je i daljinski upravljač u pripadajućoj boji

.

 

Na ovom linku možete pogledati našu ponudu Mitsubishi Electric klima uređaja među kojima su i uređaji iz Elite Inverter serije.

 

Za sve informacije smo vam na raspolaganju.