10.04.2017.

Arija Nova d.o.o. dobitnik nagrade za uspješnu suradnju i dugogodišnje partnerstvo

Tvrtka Sinclair Hrvatska prošloga je tjedna obilježila 15. godina rada konferencijom održanom u Splitu. Uz informativni dio o inovacijama i proizvodima koji će obilježiti ovu godinu u svijetu klimatizacije, podijeljene su i nagrade partnerima. Posebna zahvala za uspješnu suradnju i dugogodišnje partnerstvo dodijeljena je našoj tvrtki, a stiliziranu plaketu s posvetom preuzeo je direktor i član uprave gosp. Tomislav Miočić.

 


Kako su predstavnici Sinclaira napomenuli u Splitu su okupili partnere s istim ciljem, a to je biti najbolja i „najCOOL“ tvrtka za klimatizaciju.


- Sinclair klima uređaji pružaju komfor u Vašem domu već više od 15 godina. Od samog početka, Sinclair brand je sinonim za kvalitetu proizvoda i profesionalnu prodaju i tehničku podršku. Savršeno uravnotežen asortiman i privlačan dizajn postaje sve traženiji kod klima uređaja. Može pružiti rješenje za vruće popodne i prohladne večeri. Jednostavno odaberite iz širokog spektra proizvoda koji će biti najprikladniji. Čak i za složene zadatke, možete pronaći jednostavno i praktično rješenje koje je usto i energetski učinkovito, poručili su iz Sinclair Hrvatska.

 


U našoj ponudi imamo i najnovije klima uređaje Sinclair iz serije Focus koji imaju visoku energetsku učinkovitost. Uz rad s ekološki najprihvatljivijim rashladnim sredstvom R32, imaju i Cold plasma generator i brojne filtere koji čiste i poboljšavaju zrak prostorija u kojima se koriste.

 

Tvrtka smo koja se već dugi niz godina bavi prodajom i ugradnjom klima uređaja, a s ponosom možemo istaknuti kako imamo tisuće zadovoljnih korisnika.


Našu ponudu Sinclair klima uređaja pogledajte ovdje.