09.04.2017.

Ljetne vrućine bit će blaže uz Suzumi Plus R32

 

Razmišljate o kupnji novog klima uređaja?

 

Toshiba nudi uređaje koji su ekološki prihvatljivi i učinkoviti, a odnedavno mnogi od njih rade na tvar R 32. Naime, još uvijek mnogi klima uređaji rade s tvari R 410A koja ima puno veći potencijal globalnog zagrijavanja, dok novi uređaji imaju manju potrošnju radne tvari i smanjene štetnih emisija do 75 posto.

 

Toshiba radi s motom „Leading Innovation“ i nedavno su na tržištu predstavili atraktivne nove jedinice Suzumi Plus.

 

Cjenovno prihvatljivi uređaj Suzumi Plus R32 može se pohvaliti s razredom učinkovitosti A++ i posebno će razveseliti sve korisnike koji žele smanjiti troškove i potrošnju, a sve to zbog kombinacije vektorski upravljanih hibridnih invertera, rotacijskih kompresora i visokoučinkovitih izmjenjivača topline.

 

Ljetne vrućine posebno će ublažiti „Smart Airflow“, pametna funkcija raspodjele zraka, koju imaju uređaji od 5,0 i 6,1 kW, dok otvori zraka koji su smješteni okomito i vodoravno s neovisnim pogonom raspoređuju zrak u prostoriji bez stvaranja propuha.

 

Novi Suzumi Plus R32 donosi i mogućnost ugradnje posebnog modula za WiFi s pametnim upravljanjem putem aplikacije ili SMS-a te brojnim mogućnostima za maksimalnu udobnost i uštede na energiji. Daljinski upravljač je infracrveni te na ekranu ima tjedni vremenski programator, funkciju zaštite protiv smrzavanja i način rada 'Power Select'.


Zbog učinkovitosti, kvalitete i raznih tehničkih svojstava te prije svega atraktivne cijene Suzumi Plus R32 zasigurno će postati jedan od najatraktivnijih klima uređaja ove sezone.


Našu ponudu Toshiba klima uređaja pogledajte ovdje.

 

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju.