18.01.2017.

GREE Lomo Regular - Vaš najbolji izbor za grijanje

 

VAŠ NAJBOLJI IZBOR ZA GRIJANJE I NA EKSTREMNO NISKIM VANJSKIM TEMPERATURAMA

Kreativnost, konstantno ulaganje u razvoj, inovacije i obuku zaposlenika glavni su temelji na kojima GREE gradi svoje poslovanje te osigurava kvalitetu svojih proizvoda.

Stručnjaci iz Gree-a su se pobrinuli da svojim korisnicima omoguće dodatnu udobnost i zadovoljstvo na ekstremno niskim temperaturama. Za Lomo Regular razvili su i ugradili kao standardnu opremu KIT za rad na niskim vanjskim temperaturama, čak do -20°C.


Vaš idealan odabir za grijanje na niskim temperaturama zadržava preko 90% nominalnog kapaciteta na temperaturi od -10°C te garantira pouzdan rad do -20°C i ne stvara probleme u defrostu kao tradicionalni klima uređaji. Kompaktan i moderan dizajn panela bijele boje sa 'skrivenim' ekranom ukomponiranim na panelu, niska potrošnja energije, tihi rad, 4 brzine ventilatora, 3D ispuh, neke su od karakteristika koje ovaj proizvod izdvajaju od konkurentskog.
Jedinica posjeduje elegantan LED ekran za prikaz zadane temperature, kao i I-Feel senzor. I-Feel senzor nalazi se u bežičnom upravljaču te može osjetiti okolnu temperaturu u prostoriji i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu na temelju kojeg unutarnja jedinica automatski prilagođava volumen i temperaturu ispuha kako bi se postigla maksimalna ugoda te istovremeno uštedjela energija.

 


Ovaj senzor je od posebne važnosti kod grijanja. Bez njega klima uređaj očitava temperaturu na mjestu gdje je postavljena unutarnja jedinica, dok hladni zrak struji u prostoru u kojem se boravi i ne zagrijava se dovoljno budući da do klima uređaja stiže informacija da je željena temperatura postignuta. Sa I-Feel senzorom takvih problema nema jer on do unutarnje jedinice šalje podatke o realnoj temperaturi na poziciji gdje se korisnik nalazi, osiguravajući tako adekvatnu toplinu i maksimalnu udobnost doma.


Kako bi zrak u kojem korisnik boravi bio što kvalitetniji, sigurniji i zdraviji, ova jedinica sadrži Cold Plasma ionizator te Catechin filter zraka. Cold Plasma ionizator uklanja preko 90% bakterija iz zraka (efektivna sterilizacija), rješava se neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu zraka s više negativnih iona kisika. Cold plasma generator otpušta plazmu (i pozitivnu i negativnu plazmu) u svaki kutak prostorije. Uslijed kemijske reakcije plazma uništava bakterije koje uzrokuju propadanje i trovanje hrane te uzrokuju simptome infekcija kod ljudi.

 


Catechin filter je filter napravljen iz zelenog čaja (prirodni materijali) koji efikasno uklanja 95% kancerogenih tvari i bakterija kao što su stafilokoki, streptokoki itd.


Lomo Regular krasi i mogućnost dodatne ugradnje Wifi sučelja koje omogućuje fleksibilnost i luksuz korisniku jer tada klima uređajem može upravljati putem Smartphone-a, tableta ili računala s bilo kojeg mjesta na svijetu te doći u unaprijed klimatiziran prostor.

Cijelu ponudu GREE uređaja pronađite ovdje.

 

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.