Predstavljamo Vam GREE dizalicu topline za pripremu potrošne tople vode

 

Naša široka paleta proizvoda od sada je bogatija za integriranu dizalicu topline za pripremu potrošne tople vode koja je novi proizvod svjetski renomiranog proizvođača klima uređaja, GREE.

Dizalica se odlikuje modernim, integriranim dizajnom, tihim radom i malim dimenzijama, zbog čega se savršeno uklapa i u najskučenije interijere Vašeg stana, kuće ili vile.  Zahvaljujući integriranom dizajnu kod kojeg se spremnik potrošne tople vode od 270L, isparivač, kondenzator i kompresor nalaze u istom kućištu, potreba za instaliranjem vanjske jedinice je eliminirana. Integrirani posebni kompresor je otporan na visoki tlak i visoke temperature što dodatno povećava njezinu efikasnost. Rad ove dizalice topline kontroliran je putem mikro-računala koji osigurava njen pouzdan i trajan rad.

Princip rada ove dizalice topline baziran je na tehnologiji rada klasične dizalice topline zrak-voda, samo što klasična dizalica topline zrak-voda isporučuje apsorbiranu toplinu iz prirodnog okoliša u zatvoreni (unutarnji) prostor, dok ova dizalica topline upotrebljava besplatnu toplinu unutarnjeg prostora kako bi zagrijala potrošnu toplu vodu.


COP ove dizalice topline prilikom rada u nominalnim uvjetima je i do tri puta viši nego kod tradicionalnih  grijača vode.
Dizalica topline GRS-2.4/D270ANbA-K omogućava konstantnu opskrbu objekta toplom vodom tijekom cijele godine neovisno o vremenskim uvjetima. Zahvaljujući elektro-grijaču od 1500 W kojeg možete ili ne morate uključiti, moguće je još brže postizanje potrebnog volumena tople vode. Raspon temperature vode može se postaviti između 35°C i 70°C (po defaultu je 55°C), ovisno o željama i potrebama korisnika. Da bi u spremniku temperatura vode uvijek bila onolika koliku Vi želite, brinu se dva ugrađena senzora temperature. Oni sprječavaju rani početak rada dizalice koji uzrokuje miješanje hladne i tople vode u spremniku, kao i njezin kasni početak čime bi se učinkovitost proizvodnje tople vode smanjila, a vrijeme predgrijavanja povećalo. Spremnik vode opremljen je antikorozivnom  zaštitom, te magnezijevom anodom koja ga čuva od hrđe. Dizalicom topline upravlja se putem ugrađenog luksuznog žičanog LCD daljinskog upravljača koji je jednostavan za upotrebu.

Gree GRS-2.4/D270ANbA-K dizalica topline ekološki je osviješteno i visokoefikasno rješenje za zamjenu postojećih, starih bojlera. Izrađena je od ekološki besprijekornih materijala,  ima malu potrošnju energije i izolaciju od visokokvalitetne pjene (55mm debljine) koja smanjuje toplinske gubitke te osigurava dugi vijek trajanja. Voda i električna struja su potpuno izolirane kako bi se izbjegao potencijalni rizik. U usporedbi s klasičnim bojlerom, kod ove dizalice topline ostvaruje se ušteda i do 75%, u usporedbi sa plinskim bojlerom do 67%, a u usporedbi sa solarima ostvarena ušteda može biti i do 30%.

Ova dizalica predstavlja energetski najefikasniji (razred energetske učinkovitosti A) i cjenovno najisplativiji način pripreme potrošne tople vode. Njena instalacija je brza i jednostavna, te za razliku od klasičnih dizalica topline zrak-voda, ne zahtijeva instalaciju kruga rashladnog medija (freonska instalacija). Cijela jedinica opremljena je s brojnim zaštitama kako bi se produžio životni vijek sustava.


Značajke uređaja:
-          Spremnik vode od 270 L
-          2 temperaturna senzora
-          COP = 3,50
-          Ekološki prihvatljiv i siguran radni medij R134A
-          Široki raspon postavljanja temperature grijanja vode od 35°C do 70°C
-          Ugrađen žičani upravljač s LCD zaslonom za jednostavno rukovanje
-          Široki raspon rada od -7°C do 45°C


Za sva pitanja vezana uz dizalicu topline Gree GRS-2.4/D270ANbA-K, ili bilo kojeg proizvoda iz naše ponude, slobodno se obratite telefonom na 023 31 60 60 ili e-mailom na info@arijanova.hr.

 

Posljednje novosti

23. srpnja '21.
Sinclair grupacija širi ponudu klima uređaja

U jeku sezone hlađenja stižu goruće vijesti iz Sinclair grupacije. Ovaj proizvođač iza čijeg imena stoje pouzdani, provjereni i efikasni klima uređaji na tržište plasira dvije nove serije - Keyon i Terrel.    Terrel orjentirana na prestiž i luksuzan dizajn, a Keyon inspirirana decentnom i suptilnom formom pronašle su...

SAZNAJ VIŠE
24. svibnja '21.
Kako odabrati klima uređaj?

Privlačan dizajn ispod kojeg se kriju napredne tehnologije modernih klima uređaja neizostavno će unijeti unosi dah komfora u vaš dom i to je razlog zašto su klima uređaji danas sastavni dio gotovo svakog kućanstva, no put do idealnog uređaja često nije sasvim jednostavan.      Bez obzira na to...

SAZNAJ VIŠE
12. svibnja '21.
Nanoe X: Tehnologija inspirirana prirodom

U vremenu kada je čist zrak vrjedniji nego ikada, a proizvođači klima uređaja ulažu nezamislive napore u razvoj naprednih filtarskih sustava, Panasonic nam s lakoćom pruža ekvivalent za ravnotežu prirodnog zraka u zatvorenome.      Revolucionarna nanoe™ X tehnologija razvijena u suradnji Panasonica i...

SAZNAJ VIŠE
11. svibnja '21.
Vivax: Nove serije klima uređaja

Svijet noviteta među klima uređajima tradicionalno se širi u vrijeme prije početka ljetne sezone. To znači da je sada idealna prilika da predstavimo nove i napredne uređaje koji s lakoćom mijenjaju karakter ovisno o godišnjim dobima i vašim preferencama.     Prvi noviteti nam stižu od brenda koji se...

SAZNAJ VIŠE
24. travnja '21.
Kako do lakšeg sna uz klima uređaj?

Živite u prometnoj i bučnoj ulici? U krevet liježete umorni i opterećeni stresom dok bezuspješno pokušavate utonuti u toliko nužni san? Ometa vas uznemirujući zvuk olujnog vjetra koji ruši i baca sve pred sobom? Mi u Arija Nova klima centru nudimo rješenje i za taj problem.     Naime, klima...

SAZNAJ VIŠE