12.04.2016.

Mitsubishi i Daikin predstavili nove ekonomične modele

 

Za nadolazeću sezonu hlađenja, u ponudu smo uvrstili nove, unaprijeđene Mitsubishi Electric DM standard DC inverter modele. Riječ je o nadograđenoj verziji iznimno popularnog i prodavanog HJ modela, koji dolazi u izvedbama od 2,5 i 3,5 kW.

 

Obje izvedbe ekonomičnije su od svoga prethodnika po pitanju potrošnje električne energije, pa sada spadaju u energetsku klasu A+/A+, te imaju poboljšane SEER i SCOP koeficijente. Također je povećano i područje rada, te je sada moguće i grijanje i hlađenje na temperaturama do -10oC.

 


 

Za razliku od prethodnika, DM serija ima mogućnost upravljanja putem WiFi mreže ukoliko se odlučite za ugradnju WiFi modula.

 


I Daikin je za nadolazeću sezonu odlučio predstaviti svoj najnoviji ekonomični model FTXB-C, koji dolazi u čak pet izvedbi, u rasponu od 2,0 do 6,23 kW. Svojim modernim dizajnom, ravnog prednjeg panela, te funkcionalnošću svakako će omogućiti ugodnu atmosferu u Vašem interijeru.

 


Vertikalno pomicanje lamela osigurava ujednačenu distribuciju zraka u prostoriji, čime se eliminiraju glavobolje i osjećaj hladnih stopala. Gotovo nečujni rad omogućava Vam potpuni komfor i miran san.

 


Svih pet izvedbi novog Daikinovog modela spadaju u energetsku klasu A+/A+, koja će osigurati minimalnu potrošnju električne energije.

 

Na raspolaganju smo za sva pitanja!