23.02.2016.

Sinclair klima uređaji nude rješenje za Vas!

Tražite li štedljive i tihe uređaje koji će se svojim dizajnom i funkcionalnošću uklopiti u Vaš životni prostor i značajno podići razinu udobnosti, Sinclair nudi rješenje za Vas!


Osnovna ROCKY serija svakako će privući Vašu pažnju. Ekonomično hlađenje i grijanje srezati će Vaše troškove, a male dimenzije unutarnje jedinice neće Vam oduzeti od životnog prostora.

Svestrani uređaji ELEMENT serije nude ekonomična rješenja za Vaš dom ili ured. I hlađenjem i grijanjem pročišćava se zrak u prostoriji pomoću filtera s katehinom i aktivnim ugljenom. Zajedno s opcijom noćnog rada, miran i ugodan san Vam je zajamčen u svako godišnje doba.

Koristeći pametnu „I FEEL“ funkciju, MATRIX serija omogućava Vam da bezbrižno uživate uz najugodnije temperature. Mini senzor na daljinskom upravljaču snima temperaturu i šalje signal unutarnjoj jedinici. Jedinica potom prilagođava temperaturu i brzinu ventilatora, kako bi uvjeti za vašu udobnost bili idealni i ujedno uštedjeli energiju.

ARCTIC seriju krasi unikatni i elegantni dizajn. Unutarnju jedinicu možete kontrolirati Vašim pametnim telefonima ili tabletima na iOS ili Android platformi. Osim sjajnog dizajna, ovaj uređaj je jedinstven po tome što grije i kada su vanjske temperature do -30°C. Usporedbe radi, standardni modeli ne griju kad se temperatura spusti do -10°C.

Sve navedene serije i modeli lako su prepoznatljivi po svoj funkcionalnosti i dizajnu koji Vam omogućava jednostavno čišćenje i održavanje uređaja. Proizvođač je iznimno ponosan na nisku razinu proizvedene buke vanjske jedinice koju je omogućila inovativna tehnologija apsorpcije zvučnih vibracija.

 

Trebate klima uređaj?  Mi imamo rješenje za Vas!

 

Saznaj više!