26.06.2015.

Daikin klima uređaji s wi-fi online upravljačem

Znate li kako se inovativno rashladiti i uštedjeti energiju?

Dok odbrojavamo dane do godišnjih odmora i rashlađivanja u moru, rijekama, jezerima, šumama, planinama...što je već komu pri ruci i po volji i tražimo inovativne načine kako se najbolje rashladiti sada i ovdje, ispričat ćemo vam priču o klima uređajima koji su korak ispred svih ostalih.

 

 

Koliko vam se puta dogodilo da ste vi ili netko od vaših ukućana zaboravili isključiti klima uređaj? Ili ste se možda negdje na pola puta sjetili da ste ostavili uključen klima uređaj, pa svoju nepromišljenost platili gubitkom vremena i živaca?

 

Vjerojatno vam se to dogodilo barem jednom, a možda ste tada pomislili kako će nekad u budućnosti i klima uređajima biti moguće upravljati preko interneta. E, pa budućnost je stigla, direktno iz Japana.

U Daikinu, koji, bez imalo pretjerivanja, proizvodi najbolje klima uređaje na svijetu, razvili su Wi-Fi funkciju i opcionalni 'online upravljač' uz pomoć kojeg možete upravljati svojim Daikin uređajem preko pametnog telefona ili tableta, ma gdje bili.

 

 

"Daikin Online upravljač dodatan je uređaj (adapter) malih dimenzija koji se povezuje na vaš Daikin klima uređaj. Nakon povezivanja na klima uređaj i preuzimanja besplatne aplikacije za Android ili iOs uređaje, vašim klima uređajem možete potpunosti upravljati s bilo kojeg mjesta. Uz pomoć WiFi sustava, možete uključiti grijanje ili hlađenje dok putujete s posla ili se vraćate s odmora, isključiti uređaj ako ste ga prethodno zaboravili ugasiti, podesiti optimalnu temperaturu čak i kada ste odsutni ili imati pod kontrolom korištenje klima uređaja u apartmanu kojeg iznajmljujete.", kažu u Daikinu, vodećem svjetskom proizvođaču klima-uređaja koji se u više od 80 godina postojanja nametnuo kao lider na tržištu, zahvaljujući inovativnosti, ali i pouzdanosti, visokoj kvaliteti i iznimno niskoj potrošnji električne energije.

 

 

Daikin klima uređaji su za sve one koji žele nešto više od klima uređaja, koji žele inovativan, izuzetno energetski učinkovit uređaj, koji osigurava izniman komfor, koji je tih i jednostavan za korištenje. Optimalna Daikonova rješenja koja smanjuju potrošnju električne energije već su se mnogima pokazala kao najbolji omjer uloženog i dobivenog. Evo, recimo, novi uređaj Comfort Standard među najprodavanijima je u Europi, a objedinjuje povojnu cijenu, unaprijeđene tehničke karakteristike i postavlja nove standarde optimalne ugodnosti i učinkovitosti.

"Ova jedinica obavlja svoj zadatak besprijekorno: osigurava vam savršen komfor kakav i zaslužujete, a čini i više od toga. Tu je i vrlo važna karakteristika, a to je tihi način rada, što znači da je buka koju proizvodi u prvoj brzini tek 22 decibela. Daikin Comfort Standard štedi energiju ne umanjujući komfor pomoću stand-by načina rada. Također, ugrađeni filter za pročišćavanje zraka uklanja do 97% alergena. On je odličan izbor za hlađenje sa A++ energetskim razredom učinkovitosti".

 

Jedan od Daikinovih klima uređaja nove generacije jest i Comfort Plus koji nudi elegantan i moderan dizajn, odgovarajuć svakom prostoru i okruženju, a koji se odlikuje izuzetno tihim radom zbog čega je najbolji izbor za spavaću sobu. Osim toga, filter za pročišćavanje zraka uklanja bakterije i viruse te osigurava čist zrak, a još jedna prednost ovog klima uređaja jest i gore spomenuti Wi-Fi upravljač uključen u cijenu koji vam omogućuje potpuno upravljanje putem pametnog telefona ili tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite.

 

Više informacija o naprednim Daikin klimatizacijskim uređajima pronađite ovdje.